1a femenina

Tot esperant les internacionals

1a divisió femenina. El Barça continua la preparació encara sense les jugadores que van participar en l’Europeu, entre elles, l’MVP, Lieke Martens. “Ha fet un gran torneig però ara li toca descansar”, diu l’entrenador Fran Sánchez

Dies de carregar cames i d’absorbir les primeres idees. El Barça femení, amb una plantilla plena de jugadores del filial, encara la segona setmana de preparació a la Vall d’en Bas, on l’equip jugarà avui un partit de preparació contra l’Olot (18.30). Serà el primer amistós de la pretemporada, però amb només nou jugadores del primer equip –Marta Unzué va tornar ahir a Barcelona per culpa d’unes molèsties– poques conclusions se’n podran extreure.

“És un handicap perquè no podem fer gaire treball tàctic, però així són les coses. I que bona part de la plantilla hagi jugat l’Europeu és un bon senyal”, assegura el tècnic Fran Sánchez, que anirà recuperant efectius a partir de divendres. Una de les incorporacions més esperades, però, serà de les últimes d’arribar: l’holandesa Lieke Martens, coronada recentment com la millor jugadora de l’Europeu absolut, gaudirà encara d’un parell de setmanes de descans. “Estem molt contents per ella. Ha fet un gran torneig i ara li toca una mica de descans merescut”, diu Sánchez.

Qui es podria incorporar aviat al grup és la central de l’Atlético de Madrid Mapi León, ja que el club blaugrana està a punt de tancar el fitxatge. Amb l’arribada d’aquesta central de 22 anys, la sisena incorporació de l’estiu, Fran Sánchez podria tancar la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)