Territorial

Derrota, però més ritme

Amistós. El Palamós perd al camp del Can Gibert tot i començar guanyant en el quart partit que els palamosins juguen en sis dies

can gibert 2 palamós 1

CAN GIBERT:Cano, Peralta, Congost, Gallegos, Ortega, Vilaró, Denilson, Ridao, Sillah, Sangare i Biaye.També van jugar:Ortega, Guilera, Torres, Roman, Ousman, Pajares i Héctor.PALAMÓS:Quintanas, Dèvia, Cano, Arbo, Subi, Abu, Barrera, Marc Vilà, Llorenç, Biel i Nahuel.També van jugar:Bayona, Jhoseppy, Crespo, Herrera, Cornellà, Isma, Guinó i Litus.GOLS:0-1 (7’) Llorenç. 1-1 (66’) Héctor. 2-1 (87’) Roman.ÀRBITRE:Cabrera Vidal.T.G.:al visitant Arbo.

El Palamós de Vicenç Fernández no s’atura i continua jugant un partit rere un altre per preparar la nova temporada. Ahir, en el quart partit en sis dies, el degà va pagar el desgast i va caure derrotat al camp del Can Gibert, de segona catalana. Els palamosins es van avançar ben aviat gràcies a un gol del juvenil Llorenç a passada de Marc Vilà, però no van poder mantenir l’avantatge. El cansament dels del Baix Empordà es va anar notant cada vegada més i van anar perdent frescor en atac. Una mostra del desgast és que l’entrenador de porters Joan Bayona (està a punt de complir 38 anys i està jugant a l’Inter Club de la lliga andorrana) va jugar la segona part perquè Samper està lesionat i Quinti necessitava descansar.

Els gols d’Héctor (66’) i Roman (87’) en el tram final van acabar donant la victòria al Can Gibert.