3a divisió FEF

Futbol

3a divisió

Espera administrativa

3a divisió. Després del comiat de Maniega, la junta directiva del Gavà encara no ha convocat eleccions i el club engega, amb dificultats, els tràmits del començament de la temporada

L’anunci de Manuel Maniega al començament d’aquest mes que abandonava la presidència del Gavà no ha tingut cap més efecte en el dia a dia de l’entitat. Se n’ha anat sense voler saber res del club, no hi ha cap convocatòria d’assemblea i el club està essent gestionat pel cos tècnic, ajudat per representants de l’empresa Huno.

Sembla que, un cop passat aquest mes, es convocarà una assemblea per fer formalment la convocatòria d’eleccions. Abans, però, el club haurà de notificar oficialment a la federació catalana que Maniega ha dimitit, cosa que encara no ha passat. El buit administratiu és total en el Gavà perquè el president se n’ha anat sense facilitar cap mena de transició; simplement no en vol saber res. A tot això, els tràmits inicials de la temporada, com ara l’alta de les fitxes, està sent liderat pel cos tècnic de Joan Mármol i per representants de l’empresa Huno. Tot plegat, mentre l’equip va avançant en pretemporada i espera de reforços que apugin el nivell de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)