Girona

“Continuo confiant en les meves possibilitats”

Àlex Granell. Al migcampista gironí no l’espanta la competència i es mostra convençut que l’equip està en el bon camí per continuar creixent

Després de l’entrenament a Riudarenes, Àlex Granell va atendre els mitjans de comunicació i, com sempre, va denotar il·lusió amb vista al repte de debutar a primera divisió. El migcampista gironí, de 29 anys, va valorar positivament la feina de l’equip en la pretemporada i va restar importància a l’irregular bagatge pel que fa als resultats en els partits amistosos (una victòria, dos empats i tres derrotes). “Hem acumulat moltes dobles sessions d’entrenaments, que són importants per sumar càrrega i sensacions, i ara els amistosos ja agafen més importància perquè s’apropa l’inici de la lliga. A tothom li agrada guanyar, sempre és important, i ara ens enfrontarem amb l’Olot i el Reus, que en teoria són rivals de menys categoria, així que ens hem d’obligar a fer bons partits i a guanyar. Encara ens falta gent per arribar a la plantilla i com més aviat arribin millor, i els nous jugadors s’han d’adaptar al sistema, però amb els que som ara mateix estem competint i estem preparats per a tot el que vingui”, explica Granell, que no l’espanta la competència i es veu preparat per fer-se un lloc en l’onze titular: “La competència sempre és alta, quan comences la pretemporada sempre veus que el nivell va pujant. Recordo quan vaig arribar al Girona que m’espantava només de pensar que havia de competir amb en Jandro, per exemple, però cadascú es busca el seu espai, confia en ell mateix i tothom tindrà el seu moment. Jo continuo amb la meva línia humil de treball i confiant en les meves possibilitats, els jugadors que continuem tenim l’avantatge que ja coneixem el sistema i sabem el que vol el mister en cada situació.”

Sobre el possible fitxatge de Marc Muniesa pel Girona, Àlex Granell destaca les virtuts del central lloretenc i també li agrada la idea de tenir un nou company nascut a la demarcació. “Es va formar al planter del Barça, ha jugat en la Premier League, és un jugador fort, esquerrà i ràpid, i ens pot anar molt bé en aquesta línia de tres centrals a l’eix de la defensa, s’hi adaptaria segur. A més és un jugador de la terra, gironí, un fet sempre important per al vestidor i també per a l’afició per tenir més gent amb la qual sentir-se identificats.”

ÀLEX GRANELL

Ara els partits amistosos ja agafen més importància, perquè s’apropa l’inici de la lliga i a tothom li agrada guanyar
La competència és alta, quan comences la pretemporada sempre veus que el nivell va pujant, però tothom tindrà el seu moment
Muniesa? Si vingués s’adaptaria segur en la línia de tres centrals. A més, és gironí, que sempre és important
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)