2a divisió FEF

El Llagostera es manté en el bon camí amb un triomf

Amistós. Un gol de Moha just abans del descans dona el quart triomf de l’estiu als blaugrana, que fitxen el jove Eloi Pena (Damm), que jugarà al filial

l’hospitalet 0 llagostera 1

L’HOSPITALET:Aliaga, Borja, Savall, Eddipo, Ripoll, Velillas, Imaz, Agi, Inés, Eudald i Dani.Segona part:Sergi Puig, Rubén, Sierra, Losada, Troiteiro, Garcia (Inés, 85’), Reinoso, Higón, Leandro, Orhan i Óscar (Imaz, 84’).LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Mateu, Esteban, Maynau, Gómez, Moha, Leo, Pablo, Ibra i Maymí.Segona part:Flere, Fuster, Rodri, Ayala, Chele, Carbó, Pitu, Tarrenchs, Facundo, Gavilán i Gabarré.GOLS:0-1 (45’) Moha.ÀRBITRE:González Moreno.T.G.:als visitants Pep Mateu, Moha i Chica.

Després de guanyar contra el Figueres a l’Estartit (3-0) i als camps del Júpiter (1-2), en la copa Catalunya, i el Terrassa (0-1), el Llagostera va aconseguir ahir la quarta victòria de la pretemporada a domicili al camp de l’Hospitalet, gràcies a un gol de Moha, que també ajuda a deixar enrere la derrota contra el Cornellà. Els números que els d’Òscar Álvarez han aconseguit fins ara a domicili son esperançadors perquè en les dues darreres temporades al Llagostera li ha costat moltíssim sumar punts lluny del seu camp.

Ahir el Llagostera es va imposar en un duel en què tant els riberencs com els blaugrana es van mostrar molt sòlids i en el qual hi va haver poques ocasions. La primera clara va ser de Pol Gómez amb un gran xut que anava a l’escaire, però Aliaga va refusar la pilota. Un xut de falta al pal de Dani Fernández va ser la millor ocasió dels locals. Quan l’empat al descans ja semblava evident, Moha va aprofitar una errada de marcatge per fer, amb el cap, l’únic gol del partit.

En la segona part, amb els onzes dels dos equips completament renovats per distribuir esforços, el guió no va canviar i hi va tornar a haver molt poques ocasions. Un xut de Tarrenchs que va aturar Sergi Puig i una rematada de Gabarre que va sortir desviada van ser les úniques accions de perill.

INTRACTABLES A FORA

Els d’Òscar Álvarez han guanyat els quatre partits jugats a domicili

IMBATUTS

3
partits,
comptant el d’ahir, ha mantingut el Llagostera la porteria a zero aquesta pretemporada.

Eloi Pena, un reforç sub-23

El Llagostera va anunciar ahir la incorporació del jove davanter Eloi Pena, que arriba procedent del juvenil de divisió d’honor de la Damm. Abans, també en etapa juvenil, havia jugat a lliga estatal amb l’Almeria B i la Damm B. Amb l’equip cerveser el punta, que també pot actuar de mitjapunta, ha destacat per la seva capacitat golejadora, marcant 20 gols a lliga estatal i 12 a divisió d’honor i essent tots dos cursos el màxim golejador del seu equip. Pena tindrà fitxa del filial, però el club llagosterenc confia que en cas de necessitat pugui aportar coses a 2a B. Ahir ja va debutar amb el filial en un amistós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)