Reus

Futbol

Pretemporada

El Lleida s’endú l’homenatge

Reus. El conjunt blau, que va arribar a disposar d’un penal per sentenciar, s’emporta per la mínima el trofeu Emili Vicente gràcies a una diana de Nierga en el tram inicial de partit

LLEIDA 1 REUS 0

LLEIDA:Oliveros, Núñez, Pumar (Cristian, 60’), Trilles (Valiente, 46’), Satrústegui, Andreu, Javi López (Lázaro, 60’), Moustapha (Vicente, 86’), Nierga (Huertas, 72’), Jorge Félix (Bojan, 72’) i Moussa (Max, 72’).REUS:Edgar Badia (Santamaría, 46’), Miramón (Gonzalo, 75’), Olmo (Campins, 75’), Íñiguez (Tito, 46’), Miguel García (Menéndez, 46’), Gus Ledes (Marcel, 60’), Borja Fernández (Jordi Oribe, 60’), Carbonell, Haro, Fran Carbia (Ricardo, 46’) i Máyor (Forgas, 75’).GOLS:1-0 (7’) Nierga.T.G.:als locals Pumar, Mustapha, Valiente; als visitants Miramon, Ledes.

El Reus va sumar la tercera derrota de la pretemporada en el penúltim test de preparació abans de l’inici de lliga. En la primera edició del trofeu Emili Vicente, va ser el Lleida el que es va endur l’homenatge a qui va ser entrenador dels dos equips, traspassat el mes de maig passat.

De seguida, el Lleida va encarrilar la victòria gràcies a una diana ben matinera de Marc Nierga. El davanter va ser murri i va aprofitar una badada defensiva de la rereguarda roig-i-negra. A partir d’aquí, l’equip de López Garai va fer prou mèrits per equilibrar el partit fins al punt que Oliveros va haver de brillar en diverses ocasions per mantenir la victòria a casa. Miramon i Fran Carbia van topar amb l’exporter de l’Hospitalet en una doble ocasió molt interessant per als visitants (20’). El porter blau també va brillar en una altra oportunitat, ja vora el descans, de Máyor quan va endevinar les intencions del davanter en un un contra un. Miramon (42’), també va tenir l’oportunitat de l’empat però la seva rematada després d’una centrada de Migue va sortir fregant el travesser.

En el segon temps, la intensitat del partit va baixar i, fruit dels nombrosos canvis i aturades, es va veure molta menys acció. Tot i això, l’àrbitre va anul·lar una diana de Moussa que hauria significat la sentència del partit per al Lleida (52’). Els blaus van tenir diverses ocasions per fer-ho, i fins i tot Javi López va disposar d’un penal a favor que va enviar als núvols. Máyor, per part reusenca, va ser l’home més actiu dels últims minuts, però les seves rematades no van trobar el camí del gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)