Reus

Juan Cámara, quilòmetres per a la banda esquerra

Reus. L’andalús arriba al conjunt roig-i-negre cedit per una temporada pel Barça B després d’un curs sense protagonisme al Girona, amb el qual va ascendir a primera divisió

L’esquerrà Juan Cámara es va convertir ahir en la vuitena incorporació d’aquest mercat d’estiu per al Reus. El conjunt roig-i-negre va fer oficial l’arribada del jugador andalús que és, encara, propietat del Barça, ja que arriba com a cedit per a només una temporada. De mica en mica, els roig-i-negres van tancant la plantilla, a la qual li falten dues o tres peces, entre les quals es troba el desitjat davanter centre.

Juan Cámara ja es va entrenar ahir a la tarda amb els seus nous companys instants després que el Reus i el Barça comuniquessin la incorporació per al conjunt roig-i-negre. El jugador andalús, que pot actuar per tota la banda esquerra ja sigui com a lateral, carriler o atacant, no entrava en els plans del filial blaugrana i li estava buscant una sortida. Cámara va signar la renovació pel Barça la temporada passada per un any amb opció de prorrogar fins al 2019, condicionat a la seva presència al primer equip o de marxar cedit. El curs passat ja va estar de préstec al Girona, tot i que amb una presència testimonial, ja que només va jugar tres partits; això sí, va ser present en la festa de l’ascens a primera divisió del club de Montilivi. Enguany ha hagut de tornar a la disciplina blaugrana fins que ha trobat lloc al Reus que buscava polivalència al costat esquerre.

López Garai, alerta

L’entrenador del Reus no va quedar gaire content de l’actuació del seu equip contra el Lleida (1-0, al Camp d’Esports). Especialment en els deu primers minuts de cada part. “L’entrada en el partit no m’ha agradat gens, però després hem dominat al rival”, va comentar.

POLIVALÈNCIA

Especialista com a atacant per l’esquerra també ha jugat de lateral i de carriler
Juan del Carmen Cámara Mesa
Lloc i data de naixement:
Jaén, 13-2-1994 (23 anys)
Alçada i pes:
1,80 metres / 70 kg
Formació:
CD Roda i Vila-real
TRAJECTÒRIA
2012/13
Vila-real B (2a B) 33 p. i 6 g
2013/14
Vila-real B (2a B) 36 p. i 9 g.
2014/15
Barça B (2a A) 30 p. i 6 g.
2015/16
Barça B (2a B) 30 p. i 6 g.
2016/17
Girona (2a A) 3 p.
Debuts:
A segona A amb el Vila-real B quan tenia 17 anys, en la temporada 2011/12. Amb el primer equip del Barça, en la Champions League contra el Bayer Leverkusen la temporada 2015/16.

ACTIVITAT

El jugador ja es va entrenar ahir a la tarda a les ordres del tècnic, Aritz López Garai

UN ANY, DE BUIT

El curs passat només va jugar tres partits amb el Girona a segona divisió A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)