Barça B

Futbol

Barça B

Per acabar, el Lleida

Barça B. L’equip de Gerard López tanca la pretemporada avui (20 h, BarçaTV) contra el conjunt blau buscant la tercera victòria en la seva estrena al Miniestadi

El Barça B acabarà avui els partits de preparació estrenant-se al Miniestadi contra el Lleida (20 h, BarçaTV). El conjunt de Gerard López buscarà la tercera victòria de la preparació contra el conjunt blau, que arriba després de derrotar un equip de segona A, el Reus.

El Barça B ha tingut dificultats en els dos últims partits de pretemporada; contra el Terrassa va caure derrotat (2-1), en el partit de copa Catalunya mentre que contra el Girona va mostrar una bona cara (2-2) fins que van entrar les rotacions.

El conjunt blaugrana volia arribar en aquest punt de curs amb la plantilla força encarrilada, però, mentre la preparació física avança, als despatxos hi ha pocs moviments. A banda de la sortida de Juan Cámara, els blaugrana van confirmar la renovació del migcampista Braima Fati per dues temporades. Tot i l’ampliació del seu contracte, la intenció del conjunt blaugrana és cedir-lo a algun equip perquè agafi rodatge i minuts. Als blaugrana encara els falten quatre o cinc jugadors per fitxar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)