2a divisió FEF

Futbol

2a divisió B

Els últims retocs

2a divisió B. El Llagostera i el Peralada estan tancant les seves plantilles, mentre que la lesió de Dembo, que estarà entre sis i vuit mesos de baixa, obliga l’Olot a fitxar

Feina feta no fa destorb. Els equips de la demarcació gironina de la divisió de bronze encaren l’última setmana de pretemporada amb les plantilles força configurades des de fa dies, tot i que, com és normal, han deixat per última hora els darrers retocs: encara esperen trobar alguna oportunitat de mercat per fer un salt qualitatiu o acabar de reforçar alguna posició en concret.

El Llagostera és qui més definida té la plantilla. El conjunt blaugrana s’ha mogut tard, però ràpid, per incorporar quinze jugadors i només una bona oportunitat li faria donar la fitxa per a jugadors de més de 23 anys que li queda disponible.

El Peralada, en canvi, tot i els reforços de qualitat que ha fet (estan deixant bones sensacions amb el Girona en la pretemporada) sí que encara té feina pendent, però la dificultat de donar sortida a determinats jugadors està fent endarrerir els moviments.

Un recanvi per Dembo

Ahir es va confirmar la pitjor notícia. L’extrem de l’Olot Dembo Batchilly estarà de baixa entre 6 i 8 mesos després que les proves fetes ahir a la nit confirmessin que té trencat el lligament encreuat anterior del genoll dret a causa de la lesió que es va fer en el partit contra el Figueres del Torneig de l’Estany.

Aquesta greu lesió provocarà que l’Olot es mogui en aquestes últimes setmanes abans que es tanqui el mercat, i és que, a més, ara disposarà d’una fitxa disponible per a un jugador de més de 23 anys que pugui aportar experiència a l’equip –fins ara estaven totes cobertes–. A banda d’aquest moviment, que no serà imprescindiblement en la posició d’extrem, el club també espera trobar una bona oportunitat d’algun sub-23 que pugi el nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)