Barça B

Futbol

Barça B

David Concha, la primera alternativa per a l’extrem

Barça B. El jove atacant, de 20 anys, arriba cedit per la Real Sociedad i té experiència en el futbol professional: 61 partits a segona i 8 a primera divisió

El Barça B va arribar a un acord amb la Real Sociedad per ala incorporació per una temporada de l’extrem David Concha. El jove extrem, que no tenia lloc en l’equip d’Eusebio (el curs passat hi va jugar vuit partits) arriba al filial blaugrana cedit.

L’extrem té només 20 anys però arriba amb un ampli bagatge en el futbol professional. Amb només 18 anys es va destapar com una de les revelacions de la segona A, el curs 2014/15, fet que va atraure moltes mirades, inclosa la del Barça, fins que va fitxar per la Real.

Així, l’equip reforça una de les posicions més coixes de la plantilla. Gerard López només disposava d’Alfaro, ara mateix lesionat, i de Carles Pérez perquè el club no inscriurà Paik, ja que és extracomunitari. D’aquesta manera Concha batallarà per un lloc en la línia ofensiva blaugrana, que necessita almenys una incorporació més a les bandes.

David Concha
Lloc i data de naixement:
Santander, 20-11-1996 (20 anys)
Alçada i pes:
1,72 metres / 61 kg
Formació:
Racing
TRAJECTÒRIA
2013/14
Racing (2a B) 13 p.
2014/15
Racing (2a A) 35 p. i 5 g.
2015/16
Numància (2a A) 26 p. i5 g.
2016/17
Real (1a) 8 p.

Moha i Vilanova, a l’Hèrcules

El Barça va trobant lloc als jugadors amb els quals no compta aquesta temporada. Mohammed Ezzarfani, que va arribar aquest estiu procedent del Badalona, i Adrià Vilanova jugaran el curs vinent en l’Hèrcules en qualitat de cedits. Com molts altres jugadors, tots dos havien de ser peces per al segon filial blaugrana, però el fet de no haver-se format ha obligat el club a buscar una fórmula per a les seves sortides.

Nombrosos equips de segona B estan contactant amb el conjunt blaugrana per incorporar jugadors cedits, a causa de l’overbooking en la plantilla, i en els pròxims dies es desencallaran més sortides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)