Girona

Girona

Mercat

“Encaixa més en la lliga que en la Premier”

Narcís Julià. L’exsecretari tècnic del Barça analitza l’última adquisició del Girona

Narcís Julià, que era el secretari tècnic del Barça quan Muniesa estava en el filial blaugrana, assegura que el Girona ha aconseguit “un gran fitxatge” amb el lloretenc. “Tot i que a Anglaterra ha crescut com a futbolista i ha incorporat més coses, per les seves característiques encaixa més en la lliga espanyola que no pas en la Premier. Aquí no hi ha tant de joc directe i el futbol de combinació a Muniesa li va millor, tant en atac com en defensa”, va afegir-hi Julià, que també ha estat entrenador i director esportiu del Girona.

“A més, té el plus de ser un jugador de la casa, cosa que és important pel que fa al vestidor i a la identitat”, va argumentar Julià, que va disseccionar una mica més Muniesa: “Es un nano increïble. Disciplinat, equilibrat, treballador... Es de l’escola Barça i, per tant, té molt bona sortida de pilota. Però a Anglaterra també ha millorat el desplaçament en llarg. I, tot i no ser gaire alt, és un futbolista que va bé per alt i que, sobretot, té molt bona anticipació perquè sap llegir bé les jugades.”

MUNIESA VIST PER NARCÍS JULIÀ

És un nano increïble. Equilibrat, disciplinat, amb molt bona sortida de pilota des de darrere i ara també passada llarga
Tot i no ser gaire alt, de cap no va malament, i sap llegir les jugades i anticipar-se molt bé. I té el plus de ser de casa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)