Barça B

Barça B

Pretemporada

L’últim triomf, sota control

Amistós. Gol i domini del filial blaugrana en el segon temps

barça b 1 lleida 0

BARCELONA B:Varo (Ortolà, 46’), Palencia, Tarín (Bueno, 65’), Martínez (Busquets, 37’), Cucurella (Araujo, 65’); Fali, Galarreta (Alasana, 65’), Vitinho (Paik, 78’); Abel Ruiz (Carles Pérez, 46’), Cardona (Sarsanedas, 57’) i Choco Lozano.LLEIDA:Oliveros (Rivas, 46’); Aitor (Raul, 63’), Trilles (Vice, 87’), Eneko (Andriu, 46’), Pumar (Gené, 75’); Lázaro (Llovera, 46’), Valiente (Moustapha, 46’), Gómez (Arnau, 46’ (Enric, 75’)); Javi López (Huertas, 63’), Félix (Arnau, 80’) i Nierga (Mousa, 46’).GOLS:1-0 (51’) Cardona.ÀRBITRE:Prieto Iglesias.T.G.:als visitants Valiente i Trilles.

El Barça es va anotar en el caseller de victòries l’últim compromís de pretemporada en la primera vegada que trepitjava el Miniestadi aquest curs. El conjunt blaugrana va controlar el partit a partir del segon temps, arran de la diana de Marc Cardona només sortir del temps de descans.

Varo va haver d’intervenir en la primera ocasió de perill que va tenir el Lleida en una jugada a pilota aturada. I és que l’equip d’Albadalejo es va mostrar més actiu i més incisiu en el primer temps, amb molta presència al camp de l’equip rival.

Només sortir dels vestidors, el Barça va marcar el gol que li va donar tranquil·litat durant la resta del xoc. El migcampista Galarreta va executar una centrada que Cardona va embellir enviant-la al fons de la xarxa. Abans, però, el filial blaugrana s’hauria pogut avançar en un penal que va fallar Choco Lozano arran d’una combinació espectacular entre el davanter hondureny i Vitinho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)