Girona

Futbol

Segona divisió B

L’últim servei d’Abel

El capità de l’Olot va viure la festa del seu comiat amb un homenatge que li va tributar el club que ha defensat durant dotze temporades i es va vestir la samarreta vermella per última vegada. De fet, es va escollir el minut dotze per aturar el partit i acomiadar el migcampista, que va rebre una gran ovació de tota l’afició present al municipal garrotxí. Abel Solé va rebre una placa commemorativa per part del Girona –el president, Delfí Geli– i de l’Ajuntament d’Olot –l’alcalde en funcions, Josep Berga–, i quatre grans records del club: una altra placa de reconeixement, la insígnia d’or del club, el braçalet de capità i una samarreta amb el número 437, el total de partits que l’olotí ha jugat amb la samarreta del seu equip que el converteixen en el jugador amb més partits de la història del club.

Abel, que s’ha retirat aquest estiu després d’aconseguir fer retornar l’Olot a segona B el curs passat, va saltar al camp acompanyat pels seus fils i la seva dona, i se’l va veure molt emocionat.

HOMENATGE

El gran capità de l’Olot s’acomiada després de 437 partits en dotze temporades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)