Girona

Els abonats podran cedir la seva localitat

Seient lliure. El Girona posa en marxa el servei perquè els abonats puguin alliberar el seu seient i rebre un rendiment a canvi

El Girona va anunciar ahir que en la temporada de l’estrena a primera posarà en marxa pels abonats del club el servei d’alliberament del seient. D’aquesta manera els abonats que no puguin assistir a algun dels partits podran treure un rendiment del seu carnet, perquè els qui alliberin el seu seient acumularan un crèdit del 50% de l’import de la venda (un cop descomptades les despeses de servei i l’IVA). Aquest crèdit acumulat, que només s’obtindrà en cas que es vengui la localitat alliberada, es descomptarà del preu de la renovació de la temporada que ve. En cas de baixa voluntària de l’abonament o de canvi de nom, el crèdit obtingut no es farà efectiu.

Aquest servei, que hi serà per a tots els partits de lliga i la primera eliminatòria de copa (els partits que entren dins l’abonament), s’activarà el dia que el club comenci a posar a la venda les entrades del partit en qüestió, i es podrà fer servir fins 24 hores abans del començament del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)