Barça B

Encara hi ha feina per fer

Barça B. En l’última setmana de preparació abans de l’inici de la lliga, Gerard López es mostra satisfet amb l’evolució de l’equip, però reconeix que encara s’ha de fer alguna incorporació

Després de disputar l’últim partit de preparació –amb victòria contra el Lleida–, el Barça B ja només té entre cella i cella el partit contra el Valladolid amb què el filial iniciarà el seu retorn a segona divisió A dissabte vinent. Quan falta menys d’una setmana per començar, però, l’equip encara té molta feina per fer, tant pel que fa a la preparació física com la confecció de la plantilla.

“Anem una mica justos de preparació perquè vam acabar molt tard el curs passat i perquè hem tingut una pretemporada amb una plantilla amb overbooking de jugadors”, va reconèixer després de l’últim partit de la pretemporada el tècnic Gerard López, que va explicar que encara espera incorporar algun futbolista de fora: “S’ha de produir més d’un fitxatge i també hem de solucionar algunes sortides. Estem buscant reforçar la posició d’extrem”, va explicar el tècnic, que encara espera algun jugador tot i l’arribada de David Concha. “Ens falten perfils més especialistes per jugar per fora després de la marxa d’algun jugador important en aquesta posició”, va afegir.

Pas a pas

“L’equip està creixent a poc a poc perquè tenim una plantilla molt jove i renovada, però amb l’experiència dels nous, l’evolució dels joves i la base de l’equip de l’any passat estic segur que acabarem trobant el to”, va afegir el granollerí, que, tot i això, assegura que les sensacions són bones. “Hi ha molta feina per fer, però l’actitud i la predisposició dels jugadors són bones. Hem d’estar tranquils”, va concloure.

LES FRASES

L’equip està creixent a poc a poc perquè tenim una plantilla molt jove i renovada, però els nous ens aportaran experiència
Anem una mica justos de preparació, però acabarem trobant el to amb el pas dels dies
Gerard López
entrenador del Barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)