2a divisió FEF

Un empat vibrant a Llagostera

Pretemporada. Els llagosterencs, amb 10 homes des del minut 30, van igualar des dels onze metres el golàs de falta de Boniquet. Moha va fallar un altre penal a favor dels locals en el tram final

llagostera 1 peralada 1

LLAGOSTERA:Flere, Chele, Rodri, Mateu, Maynau, Pol, Pablo (Abel, 76’), Gelmà (Ayala, 45’), Moha, Maymí i Ibra ( Tarrenchs, 66’).PERALADA:Suárez, Montes (Ruiz, 76’), Vallho, Álamo. Iu, Torres, Coro, Romero, Villa, Sánchez i Andzouana.GOLS:0-1 (47’) Boniquet. 1-1 (58’) Pablo Sánchez, de penal.T.G.:Als locals Ibra, Moha i Maymí, i al visitant Estellés.T.V.:Al local Rodri (30’).

Empat entre el Llagostera i el Peralada ahir al municipal llagosterenc en un amistós d’allò més intens (1-1). El partit va començar amb el Llagostera empenyent, abans que l’àrbitre expulsés el local Rodri a la mitja hora de joc. Poc després, Álamo enviava la pilota al pal per al Peralada en un llançament de falta.

Només començar la segona part, Boniquet va avançar el Peralada amb un autèntic golàs de falta que va entrar per l’escaire (47’). El Llagostera va intentar reaccionar amb una jugada personal de Maynau que va acabar al pal, una insistència local que va donar els seus fruits poc després quan Estellés va cometre penal sobre Moha. Pablo Sánchez no va perdonar des dels onze metres (58’). Ja en el tram final el Llagostera va tornar a gaudir d’un altre penal a favor, altra vegada comès sobre Moha. El davanter va agafar la responsabilitat i va marcar un primer xut que l’àrbitre va fer repetir, i que en segona instància va errar.