Girona

Girona

Mercat

Un altre cop de mà del City?

Olarenwaju Kayode. El davanter nigerià, màxim golejador de la lliga austríaca el curs passat (17 gols), podria arribar a Montilivi cedit pel Manchester City, amb el qual és a punt de fitxar

En paral·lel als partits de pretemporada, el Girona continua treballant a ple rendiment en la confecció de la plantilla. Els fitxatges han anat arribant amb comptagotes –divendres es va anunciar l’últim, el de Marc Muniesa, cedit per l’Stoke City–, però encara en falten uns quants per acabar de tancar l’equip dirigit per Pablo Machín. Una de les línies que vol reforçar la direcció esportiva és la davantera, una posició que ara mateix només disposa de Christian Stuani i Marlos Moreno. En aquest sentit, el Girona podria rebre en les pròximes hores la cessió de Tobi Olarenwaju, Larry, Ayobami Kayode, atacant nigerià de 24 anys que la temporada passada va ser el màxim golejador –i escollit millor jugador– de la lliga austríaca amb l’Àustria de Viena (17 gols). Kayode, d’1,74 m d’alçada i 64 kg, arribaria a Montilivi com a cedit pel Manchester City, que s’hauria imposat a altres clubs anglesos com ara el Newcastle i el Watford pel seu fitxatge. L’operació encara no és oficial, però ahir ja circulava una fotografia del jugador al costat de l’Etihad Stadium –l’estadi del City–, a més d’una publicació a les xarxes socials de la seva parella en què confirmava el fitxatge del futbolista pel club anglès i la posterior cessió al Girona. Kayode ja no va anar convocat ahir en el partit de l’Àustria de Viena contra el LASK Linz.

Un gran aliat

Si es confirma la cessió de Kayode, el City haurà donat un nou cop de mà al Girona de cara a la històrica estrena a la primera divisió, i és que amb el nigerià ja serien cinc els jugadors cedits aquesta temporada pel club anglès a Montilivi, després de Douglas Luiz, Aleix Garcia, Pablo Maffeo i Marlos Moreno. La relació entre el City i el Girona ja fa tres anys que perdura i, en total, ja són onze els futbolistes que, de moment, han arribat a préstec del club anglès. En la primera temporada de col·laboració entre els uns i els altres (2015/16) van arribar cedits a Montilivi Florian Lejeune –una operació vital per evitar la marxa del central francès–, Rubén Sobrino, Chidiebere Nwakali (no va ni debutar) i Pablo Maffeo, mentre que el curs passat els reforços provinents del City van ser Pablo Marí, Angeliño (el gallec tampoc va jugar ni un sol minut) i Maffeo, que va repetir.

QUATRE CEDITS

Aquest estiu el City ja ha cedit a Montilivi Douglas Luiz, Aleix Garcia, Maffeo i Marlos

TRES ANYS D’AJUDES

El Girona ja ha rebut 11 cessions del club anglès des del curs 2015/16

El Manchester City arriba demà a Girona

El conjunt dirigit per Pep Guardiola, rival del Girona aquest dimarts en el trofeu Costa Brava (18 h a Montilivi), arribarà demà a la demarcació gironina i s’hi estarà quatre dies en règim de concentració. L’expedició del Manchester City s’allotjarà al PGA de Caldes de Malavella i, com el Girona, realitzarà les sessions d’entrenament al camp del Riudarenes. El City, que ahir va iniciar la seva participació a la Premier League amb una victòria al camp del Brighton & Hove Albion (0-2), viatjarà amb tota la plantilla al complet, cosa que en principi hauria de provocar una bona entrada de públic a l’estadi de Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)