Girona

Marc Gual ho veu amb bons ulls

Mercat. Al davanter badaloní l’atrau l’opció de jugar al Girona, però el Sevilla, que el vol renovar –té contracte fins al 2019 i una clàusula de 8 milions d’euros–, està enrocat en la negociació. Gual té altres pretendents de primera, com el Màlaga

La llista de la direcció esportiva per reforçar la davantera és extensa. El director esportiu, Quique Cárcel, va reconèixer aquesta mateixa setmana que ja li havien caigut diverses “primeres opcions” i que s’estava trobant negociacions “molt complicades”. En aquest sentit, un dels jugadors pels quals el Girona ha preguntat és el badaloní Marc Gual, de 21 anys, que la temporada passada va explotar a segona A amb el Sevilla B marcant 14 gols en 24 partits –va fitxar pel club de Nervión al novembre procedent de l’Espanyol B–. A Sevilla estan molt contents amb el rendiment de Gual i per això el volen renovar –el futbolista té contracte fins al 2019 i una clàusula d’uns 8 milions d’euros–, però el fet de no tenir minuts assegurats amb el primer equip fan que Gual, que està representat per Mediabase, de Pere Guardiola, valori altres fórmules. El davanter veu amb bons ulls l’opció del Girona, que ja hauria fet una primera oferta, però de moment el Sevilla està molt enrocat amb les negociacions. A més, Gual també té altres pretendents de primera divisió, com és el cas del Màlaga.

Mojica, negociant

Un altre futbolista pretés pel Girona, en aquest cas per ocupar el carril esquerre, és el colombià Johan Mojica, que continua negociant la seva sortida amb el Rayo Vallecano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)