Girona

futbol

girona

Mojica, molt a prop del retorn

Via cessió. L’elevada clàusula de rescissió que ha fixat el Rayo pel colombià fa inviable que el Girona pagui traspàs pel carriler, que podria arribar a préstec. Seria la mateixa fórmula que amb Kayode, que serà propietat del Manchester City

Dels esquerrans candidats a ocupar una plaça al carril, l’opció de Johan Mojica és la que més força té en l’actualitat perquè el Girona torni a aconseguir els seus serveis. El colombià, que pertany al Rayo Vallecano, té una clàusula de rescissió de 8 milions d’euros absolutament inassumible per al Girona. Per això, els dos clubs han activat la via de la cessió, que és la mateixa fórmula que es va adoptar la temporada passada quan el colombià va aterrar a Montilivi durant el mercat d’hivern. Tot i que Mojica va tenir problemes físics i es va haver d’aturar gairebé dos mesos, va acabar disputant deu partits (530 minuts) en el curs de l’ascens. El Girona vol repetir l’experiència amb un jugador que té molt bon encaix en el carril gràcies a la seva capacitat física. Molt més brillant ofensivament que defensivament, tindria el contrapunt amb l’altre esquerrà, Carles Planas, que podria ser l’alternativa de Machín en compromisos que requerissin més implicació defensiva. Amb Mojica, el Girona tancaria la banda esquerra, ja que la polivalència d’Aday també el situa amb possibilitats de jugar a les dues bandes. Això sí, la voluntat del Girona és tenir un cinquè carriler controlat, raó per la qual faria falta un altre jugador per jugar al costat dret.

Kayode, a prop

Pel que fa al dèficit en atac, l’opció de la incorporació del nigerià Olarenwaju Kayode ha guanyat números en les últimes hores després que el davanter estigui molt a prop de signar un contracte per quatre temporades amb el Manchester City, que s’hauria imposat a clubs com el Watford o el Newcastle, que també perseguien el fitxatge. Kayode, de 24 anys i màxim golejador (17 gols) i millor jugador de la lliga austríaca el curs passat, arribaria a Girona cedit pel City, igual que Maffeo, Aleix, Douglas i Marlos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)