Girona

futbol

girona

Les sensacions en atac, el motiu de més preocupació

Negats. El Girona s’ha quedat sense marcar en cinc dels vuit enfrontaments d’aquesta pretemporada i té una mitjana inferior al gol per partit. De l’última diana ja fa tres-cents minuts

La pretemporada del Girona no està deixant grans sensacions, però si per una cosa preocupa especialment és per la manca de gol que està demostrant l’equip, que tampoc està aconseguint generar gaires ocasions de perill. De fet, després del partit contra l’Olot (0-0) Pablo Machín ja va donar les primeres mostres de preocupació, però l’endemà després d’un nou empat a zero contra el Reus no va voler fer gaire més sang. “També hem de ser realistes i és que l’equip no encaixa i mantenir la porteria a zero sempre és bo perquè t’acosta a guanyar partits, però ningú guanya si no marca així que hem de generar més fórmules d’arribar a l’àrea per tenir més ocasions”, va valorar el tècnic de Gómara.

El fet, però, és que ja fa exactament 300 minuts, des del gol d’Andzouana al camp del Barça B (2-2), que el Girona no veu porteria. Des de llavors el Girona no ha vist porteria ni contra el Getafe, ni contra l’Olot ni contra el Reus. Abans d’aquests últims tres partits els gironins ja s’havien quedat a zero contra el Huddersfield (1-0 a porta tancada) i el Brighton (0-0). En total cinc dels vuit amistosos han acabat sense gols dels de Pablo Machín. En els tres que ha aconseguit marcar ha fet cinc gols (un contra el Nottingham, dos contra l’Oldham i dos contra el Barça B) que donen una mitjana de menys d’un gol per partit. A més, en aquests cinc gols l’aportació del Peralada ha estat més que notable, ja que de la plantilla del Girona només Eloi i Aday han vist porteria –tots dos en la victòria al camp de l’Oldham per 1-2– mentre que els altres tres gols han estat de jugadors del filial –Andrés Romero al camp del Nottingham i Soni i Andzouana contra el Barça B.

Optimisme del referent

Tot i que fins ara l’aspecte golejador deixa molt a desitjar, un dels referents ofensius de l’equip, Stuani, està convençut que la dinàmica canviarà a la lliga. “Ara el més important és jugar minuts i estem provant coses per poder donar el millor de cadascú. La falta de gol no em preocupa perquè és molt normal que passi ara en l’etapa de preparació. En l’aspecte personal, tinc confiança en mi mateix i sé que els gols arribaran quan hagin d’arribar.”

CRISTHIAN STUANI

0
gols
ha marcat el davanter uruguaià, que ha jugat tots els partits de pretemporada

LES REACCIONS

Estem provant coses per intentar donar el millor de cadascú
Cristhian Stuani
DAVANTER DEL GIRONA
Estic molt tranquil perquè és una etapa molt normal ara que estem en preparació. Tinc confiança en mi mateix i els gols vindran quan toqui
La porteria a zero t’acosta al triomf, però ningú no pot guanyar partits si no marca gols
Pablo Machín
ENTRENADOR DEL GIRONA

MARLOS MORENO

0
gols
ha marcat el colombià en cinc amistosos des que va debutar contra el Brighton

PARTITS A ZERO

5
amistosos
dels 8 jugats fins ara han acabat sense que els gironins fossin capaços de marcar

GOLS PER PARTIT

0,6
mitjana
de gols del Girona (cinc gols en vuit partits: 1 al Nottingham, 2 a l’Oldham i 2 al Barça B)

APORTACIÓ DEL FILIAL

3
gols
són de jugadors del Peralada (Andrés, Soni i Andzouana); els altres dos, d’Eloi i Aday

LA SEQUERA

300
minuts
sense marcar des que Andzouana va fer el 2-2 contra el Barça B. Ni Getafe, ni Olot ni Reus.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)