Nàstic

futbol

nàstic

Dimitrievski, fins al 2020

Nàstic. El club grana amplia el contracte del porter internacional macedoni per tres anys més. ‘Dimi’ lluirà a partir d’ara el dorsal 1, que ha quedat lliure després de la marxa de Manolo Reina

El Nàstic de Tarragona i el porter Stole Dimitrievski han arribat a un acord per ampliar el contracte del jugador fins al 30 de juny de l’any 2020. Després de la marxa de Manolo Reina al Mallorca, el conjunt grana reafirma així l’aposta per l’internacional macedoni, que complirà enguany la seva segona temporada a Tarragona.

Arribat procedent del Granada l’estiu passat per cobrir la baixa per lesió de Reina, Dimitrievski només va disputar 9 partits de lliga en el seu primer curs (14 gols encaixats). Després d’un inici de lliga en què va jugar l’argentí Saja, Dimi finalment va aconseguir la titularitat sota pals a partir de la jornada 10, però el retorn de Manolo Reina li va prendre aquesta condició. Ara, sense el veterà porter malagueny, que ha deixat orfe el dorsal 1, que lluirà a partir d’aquest curs Dimitrievski, el Nàstic ha decidit apostar pel jove internacional macedoni, que complirà 24 anys aquest desembre. Entre ell i Bernabé Barragán, fitxat aquest estiu de l’Atlético, seran els encarregats de protegir la porteria grana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)