3a divisió FEF

S’acaben els assajos

Amistosos. El Badalona tanca la pretemporada amb un bon triomf contra el Santfeliuenc, mentre que el Sant Andreu i l’Europa vencen amb contundència dos equips de primera catalana

L’últim cap de setmana abans de l’inici de la competició a segona divisió B i tercera va deixar una jornada en què la majoria d’equips van disputar el darrer partit de preparació de la pretemporada. Si bé encara es jugaran alguns amistosos entre setmana, el període de proves entra en la recta final. El Badalona, amb una bona victòria contra el Santfeliuenc, i el Sant Andreu i l’Europa van deixar molt bones sensacions en el seu darrer duel de preparació abans de l’inici del campionat de lliga.

Després de proclamar-se campió del torneig d’Històrics, i a pesar de la sorprenent eliminació en la copa Catalunya contra l’Horta, el Badalona de Manolo González va tancar una bona temporada amb una nova victòria. Aly i Toni Lao van ser els autors dels gols contra un rival de tercera divisió, el Santfeliuenc, que el dia abans havia disputat la final de la copa Baix Llobregat.

El Sant Andreu, per la seva banda, que enguany aspira a classificar-se per a la promoció d’ascens després de quedar-se’n a les portes el curs passat, va passar per sobre de la Fundació Grama, en un duel que va deixar encarrilat Alfred Planas amb un doblet. Josu, va fer el 3-0 definitiu. L’Europa va guanyar també amb contundència un altre equip del grup 1 de primera catalana, el Manresa. Tot i una pretemporada amb no gaires bons resultats, els graciencs iniciaran la lliga amb la moral alta després de guanyar per 1-4 el Congost. També de tercera divisió, l’Hospitalet i el Palamós van aconseguir el triomf en la jornada d’ahir, tots dos per 2-1 contra el Viladecans i el Bescanó, respectivament. El Prat i el Vilassar no van poder passar de l’empat contra equips d’inferior categoria, mentre que el Cerdanyola va caure derrotat contra el Vista Alegre.

Cerdanyola - V. Alegre 1-2
Demba / Carmona i Jonatan
Vilassar - Sants 1-1
Chicho, en pròpia / Navarro
Prat - Igualada 0-0
Manresa - Europa 1-4
Raíllo, Alberto, Florent en pròpia i Civil / Jhony
Sant Andreu - F. Grama 3-0
Alfred (2) i Josu
L’Hospitalet - Viladecans 2-1
Ripoll (2) / Borja
Badalona - Santfe 2-0
Aly i Toni Lao
Bescanó - Palamós 1-2
Sanku / Herrera i Abou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)