2a divisió FEF

L’Horta, el matagegants

Copa Catalunya. Després de superar el Badalona, els del Feliu i Codina eliminen un altre equip de segona B, el Sabadell. El Cornellà, amb contundència, i el Llagostera, en els penals, es classifiquen també per a quarts de final

LLAGOSTERA 1 ESPANYOL B 1

LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Fuster, Viale, Esteban (Chele, 66’), Carbó, Gabarre (Ayala, 35’), Pitu, Gavilán (Moha, 66’), Leo i Guichón (Ibra, 81’).ESPANYOL B:Edu Frías, Victor (Guillem Corominas, 46’), Pedrosa, Iago, Salto, Manchón (Ivan, 90’), Max (Gilbert, 76’), Pelegrín (Martí, 63’), Joselu, Pibe (Àlex López, 80’) i Bermejo.GOLS:0-1 (30’) Pibe. 1-1 (90’) Moha.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:al local Guichón; i als visitants Víctor i Manchón.

CASTELLDEFELS 0 CORNELLÀ 4

CASTELLDEFELS:Manu, Juanito, Joan Castillo, Kilian, Alegre, Bermúdez, Kevin (Carlos Garcia, 75’), Pedro Bilbao (Adri Guica, 75’), Joel Lasso (Toti, 58’), Aumatell (Sergi Cabré, 58’) i Santi Triguero (Òscar Uroz, 58’).CORNELLÀ:Craviotto, Montoro (Pere, 70’), Maureta (Édgar, 70’), Borja, Valentín (Ricard, 79’), Cortés (Batista, 70’), Fall, Gómez, Pep Caballé, Enric (Gibert, 79’) i Sascha (Aks, 54’).GOLS:0-1 (6’) Enric. 0-2 (24’) Sascha. 0-3 (51’) Sascha. 0-4 (53’) Enric.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:cap.

HORTA 1 SABADELL 1

HORTA:Gabri (Andrés, 46’), Castillo, Javi Morales, Gueri, Galeano (Gerard Nolla, 63’), Sergi Arranz, Édgar (Santolalla, 63’), Coro, Jota, Salva i Adri.SABADELL:Roberto, Migue, Aleix Coch, Dani Gómez, Òscar Rubio, Capó, Pol Moreno, Marc Martínez (Adri Díaz, 55’), Mario, Ozkoidi i Felipe Sanchón.GOLS:0-1 (77’) Adri Díaz. 1-1 (91’) Sergi Arranz.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:cap.

Classificat per a la copa Catalunya d’enguany després de proclamar-se campió de primera catalana, l’Horta sembla disposat a arribar ben lluny en aquesta competició. De moment, després d’eliminar el Vilassar de Mar, el Badalona i el Sabadell, aquests dos darrers de segona divisió B, els de Nacho Castro ja estan classificats per als quarts de final. En els altres dos duels disputats ahir, el Llagostera i el Cornellà sí que van saber imposar la seva superior categoria per aconseguir el bitllet per a la següent fase en superar l’Espanyol B i el Castelldefels, respectivament.

Just quatre dies després d’eliminar el Badalona, l’Horta va sortir disposat a fer el mateix amb un altre equip de la categoria de bronze, el Sabadell. Tot i això, van ser els arlequinats que van dominar partit ja des de l’inici i van disposar d’oportunitats per obrir la llauna. Però no va ser fins al tram final quan es va moure el marcador: Adri Díaz, que havia entrat en la segona meitat, va batre el porter Andrés Díaz amb un gol que semblava que donaria al Sabadell el bitllet per a la següent fase. Però aleshores, en el temps afegit, va aparèixer el golejador Sergi Arranz per portar el partit als penals que, com en la primera eliminatòria, van tornar a somriure al conjunt barceloní.

Una fortuna similar va viure el Llagostera en el seu duel contra el filial de l’Espanyol. Els blanc-i-blaus es van avançar a la mitja hora de joc per mitjà de Pibe, i tot i els intents del Llagostera per evitar-ho, el partit semblava que acabaria amb triomf periquito. Fins que també en el temps extra, Moha va aconseguir el gol de l’empat. I com en l’Horta-Sabadell, l’empenta del gol in extremis va donar millor sort al conjunt gironí, que va estar més encertat que l’Espanyol B des dels onze metres.

Res d’això va necessitar el Cornellà, que es va mostrar infinitament superior a un Castelldefels totalment superat per la situació. La defensa marinera es va veure incapaç de contrarestar la superioritat física dels dos puntes rivals, Enric Gallego i Sascha, i els de Jordi Roger no van tenir problemes per superar el seu rival. Un doblet de cada un dels atacants verds va donar el triomf al Cornellà, que a part de classificar-se per als quarts de final de la copa Catalunya, agafa moral per afrontar el debut a la lliga al camp del Clariano, a Ontinyent.

Ara, per a la següent fase, el Llagostera, el Cornellà i l’Horta s’afegiran al Vilafranca, classificat aquest dissabte després de superar el Terrassa, i als tres equips que l’any passat van jugar a segona divisió, el Nàstic, el Reus i el Girona.

EN ELS PENALS

El Llagostera i l’Horta van haver de recórrer al desempat per classificar-se

ELS DE SEGONA

El Girona, el Nàstic i el Reus s’afegiran ara a la següent fase de la competició
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)