Nàstic

futbol

nàstic

Djetei, sis mesos de baixa

Nàstic. Els grana perden el jugador camerunès gairebé tota la temporada per culpa d’un trencament dels lligaments encreuats que es va fer en l’amistós contra el Saragossa

Cop dur en la planificació de la plantilla del Nàstic a una setmana per començar la competició oficial. El defensa central Mohammed Djetei estarà gairebé tota la temporada fora de combat per culpa d’un trencament en els lligaments encreuats del genoll esquerre que es va fer en el partit contra el Saragossa.

El defensa central va haver de ser substituït abans d’hora en el partit de dimecres passat per culpa d’aquesta lesió, que comporta un cop dur per a Lluís Carreras, perquè estava comptant amb ell durant molts partits de la preparació. Per això l’equip grana té pensat reforçar-se en aquesta demarcació. De fet, el Nàstic va curt de defenses perquè, a banda de Djetei, també té lesionat Pol Valentín, un fet que ha obligat en alguns partits de la pretemporada a fer que un central –Daisuke– ocupés el flanc dret defensiu.

Djetei va arribar el curs passat a Tarragona, on només va jugar 673 minuts repartits en nou partits. Prèviament havia jugat a la Union Douala del seu país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)