Nàstic

futbol

nàstic

Continuïtat atacant

Nàstic. L’equip grana, que manté els puntes del curs passat, espera més regularitat d’Uche, que Barreiro aprofiti el fet d’estar a la plantilla des de l’inici i que Stéphane Emana progressi

El Nàstic confia, per a la punta d’atac, en tres dels davanters centres de la temporada passada. Amb Àlex López traspassat al Mallorca de Vicente Moreno, el club grana manté a la plantilla del primer equip Manu Barreiro, Stéphane Emana i Ikechukwu Uche, la continuïtat del qual no ha estat confirmada fins a aquesta setmana, en què s’ha incorporat als entrenaments de l’equip. En el sistema de joc de Lluís Carreras, en què els extrems i els jugadors de segona línia també han de tenir un pes important en atac, el davanter centre ha d’aportar treball i finalització.

El Nàstic espera dels tres futbolistes més continuïtat i regularitat en la nova temporada. Manu Barreiro va ser fitxat la campanya passada en el mercat d’hivern, i malgrat una sanció i alguns problemes físics, va jugar 19 partits i va fer 5 gols. El club tarragoní espera que el gallec, de 31 anys, aprofiti el fet de formar part de la plantilla des de l’estiu. De moment, no s’ha perdut cap dels partits de la pretemporada, en què ha marcat tres gols. El curs passat, Barreiro va ser important en la recta final amb dos gols, un en la victòria de l’antepenúltima jornada contra el Girona (3-1) i el que va confirmar la permanència contra l’UCAM en l’última (1-0).

Més clau va ser encara Ike Uche en les últimes jornades del curs passat, amb dos gols contra el Girona i el que va valer tres punts d’or a Tenerife en el penúltim partit (0-1). El nigerià, de 33 anys, ha tingut permís aquest estiu per entrenar-se pel seu compte i buscar-se equip, amb el compromís del Nàstic de renovar-lo en cas de no trobar-ne. Finalment, el club en va anunciar dimarts la continuïtat i la incorporació als entrenaments. El Nàstic n’espera més regularitat en el nou curs –l’any passat va jugar 24 partits i va fer 8 gols, sobretot en l’inici i el final de lliga– malgrat que comença amb el handicap de no haver fet la pretemporada amb l’equip.

Pel que fa a Stéphane Emana, de 23 anys, ha completat una bona pretemporada, que ha acabat com a màxim golejador grana (4 dianes). El Nàstic espera que el davanter camerunès, ja sense el seu germà Achille a l’equip, faci una passa endavant i millori les xifres de la lliga passada: quinze partits i dos gols.

Manu Barreiro
El curs passat 19 partits - 5 gols
Pretemporada 6 partits - 3 gols
Ikechukwu Uche
El curs passat 24 partits - 8 gols
Pretemporada -
Stéphane Emana
El curs passat 15 partits - 2 gols
Pretemporada 6 partits - 4 gols

ENCERTATS

Emana (4 gols) i Barreiro (3) han estat els màxim golejadors de l’estiu dels grana

A ÚLTIMA HORA

El principal handicap d’Uche és que tot just s’ha incorporat ara a l’equip

Pendents de la recuperació de Dongou

L’atac grana, que també està format pels extrems Tete Morente, Juan Delgado, Jean Luc, Omar Perdomo i Álvaro Bustos, s’acabarà de completar, si no hi ha cap més novetat, quan es concreti l’arribada de Jean Marie Dongou, que el 30 de juny va acabar el contracte amb el Saragossa. L’atacant camerunès, però, encara s’està recuperant d’una lesió en un genoll que es va fer fa un any, que no li va permetre competir amb normalitat el curs passat i que va fer que hagués de ser operat al maig. Si, com està previst, a l’octubre ja està recuperat, la intenció del Nàstic es fer-li fitxa en el mercat d’hivern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)