Girona

Una fórmula recurrent

El Girona és a un pas d’incorporar Mojica i Kayode, que arribaran en forma de cessió

Set dels tretze fitxatges que s’hauran lligat fins ara tindran com a factor comú que jugaran a préstec

El Girona està utilitzant la cessió de futbolistes d’altres clubs com a fórmula més recurrent a l’hora d’incorporar jugadors. Evidentment, l’acord entre l’entitat gironina i el Manchester City ha ajudat a l’hora de potenciar la recepta emprada per la direcció esportiva gironina. De fet, del club anglès ja han arribat quatre futbolistes –Pablo Maffeo, Douglas Luiz, Marlos Moreno i Aleix Garcia– i en les properes hores n’arribarà un cinquè, Kayode, que ahir al matí ja va participar en l’entrenament dels de Pablo Machín a l’annex de l’estadi de Montilivi. Marc Muniesa, de l’Stoke City i un nou jugador que és a punt de firmar el seu retorn, Johan Mojica, ja a Girona, són els que completen la llista d’un total de set cessions.

La via ‘citizen’

El Manchester City ha multiplicat les ajudes que recentment donava al Girona fruit de l’acord de compra per part de City Football Group, que encara s’ha de fer oficial. Els cinc jugadors del club anglès compleixen també amb els requisits de ser joves i amb una gran projecció, fet que hauria de retroalimentar totes les parts. Els gironins han de gaudir de la qualitat dels futbolistes; els mateixos jugadors, créixer i adaptar-se a una competició d’alt nivell com la primera divisió, i el City, treure profit en forma de traspàs econòmic o esportiu per al seu equip en un futur proper.

A part dels citizens, Marc Muniesa i Johan Mojica també jugaran al Girona en qualitat de cedits per l’Stoke i el Rayo respectivament. En el seu cas, els clubs d’origen dels futbolistes s’han fet forts en les negociacions amb el Girona –que el City estigui al darrere dels gironins els ha enrocat–, que, en vista de la impossibilitat d’acordar un traspàs o forçar una rescissió dels jugadors, s’ha vist forçat a demanar-ne el préstec, en el cas de Mojica, segurament amb una opció de compra.

Marlos Moreno

Aleix GarcIa

Pablo Maffeo

Johan Mojica

Kayode

Marc Muniesa

Douglas Luiz

ELS ACORDS

La compra del club per part del City Football Group ha possibilitat cinc cessions de luxe
Gorka, Bernardo, Suárez, Planas, Stuani i Boulaya són jugadors 100% del Girona

DEL MANCHESTER CITY

Carriler dret
Central
Extrem
Davanter
Carriler esq.
La burocràcia i els últims detalls han de desencallar l’arribada de Kayode i Mojica
Mitjapunta

DEL RAYO V.

Migcampista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)