Barça B

La joventut respon a la pressió

Barça B. El filial blaugrana, que va acabar amb cinc futbolistes de menys de 20 anys al terreny de joc, va aguantar més de mitja hora el setge del Valladolid després de l’1-2

El Barça B va arrencar el curs del retorn a segona amb un triomf de prestigi al camp del Valladolid. Els pupils de Gerard López, això sí, van haver de patir de valent. I és que, després d’aconseguir un marge de dues dianes en el primer temps, el gol d’Iban Salvador en el minut 52 va fer que els de casa iniciessin una operació de setge sobre la porteria de Varo. Va tocar sofrir. “El seu gol matiner ens ha deixat tocats, ens hem tirat un punt enrere i ens ha tocat defensar bé, però també amb la sensació que podria arribar algun contraatac”, analitzava després del matx Gerard, que va acabar jugant amb cinc futbolistes de menys de 20 anys: el lateral esquerre Miranda i el mig Oriol Busquets –encara juvenils–, i també Dani Morer, Aleñá i Carles Pérez. És per això que el tècnic vallesà va voler felicitar de manera especial la tasca la dels més joves, ja que gestionar situacions de pressió com la de dissabte a Valladolid sol passar factura als més inexperts: “Dono molt de mèrit a la joventut i a la competitivitat, no és fàcil que nois de 17, 18 i 19 anys tinguin aquest punt d’ofici en minuts finals, cosa que molts cops és el handicap dels filials.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)