Barça B

Dies moguts a la Masia

Barça B. El club vol accelerar operacions i ahir va concretar la cessió d’Alasana i Trápaga al Sabadell, va incorporar a prova el central ivorià Ouattara i permet a Braima Fati entrenar-se amb el Saint-Étienne

El Barça B continua amb un problema d’overbooking i en els pròxims dies anirà solucionant el capítol de les sortides, ja que també s’ha de produir algun fitxatge. Al club blaugrana li està costant trobar destinació per als seus futbolistes, i bona part de les incògnites se solucionaran en els dies finals del mercat. Ahir, precisament, el Barça va confirmar la cessió d’Alasana Manneh i Trápaga al Sabadell. El mig gambià, que havia fet el salt del juvenil, i el lateral cantàbric, que va arribar aquest estiu procedent del futbol de base del Vila-real pensant en un tercer filial, ja estaven a prova a les ordres de Toni Seligrat des del 18 d’agost passat. Un altre jugador que podria trobar una destinació ben aviat és Braima Fati, que té permís del Barça per entrenar-se al Saint-Étienne.

D’altra banda, el Barça ha incorporat un jugador a prova. Es tracta del central ivorià Dabila Ouattara, un futbolista de 21 anys que mai no ha jugat fora d’Àfrica. De fet, el defensa estava jugant a l’Al Hilal de la lliga sudanesa. Abans va militar a l’Àfrica Sports del seu país.

La llista encara és llarga

Tot i que el Barça ha anat torbant sortida en les darreres setmanes a bona part dels futbolistes que no comptaven per a Gerard López en el projecte d’enguany –és el cas de Carbonell i Cámara (Reus), Paik (Girona), Moha i Adrià Vilanova (Hèrcules) i Sergi Puig (l’Hospitalet)–, encara hi ha uns quants casos que s’han de resoldre. Un d’ells és el de l’extrem coreà Seung-Woo Lee, que té la porta del filial tancada. També es busca sortida al davanter suís Jérémy Guillemenot, a Abeledo, a Nili, a Moi Delgado i a Xavi Quintillà. Anar tancant les sortides, amb tot, és prioritari, sobretot perquè Gerard ha deixat clar que vol apuntalar el bloc amb més fitxatges per ser competitiu en una categoria exigent com la segona divisió A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)