Reus

Juan Domínguez, múscul i sacrifici per a la medul·lar

Reus. El club roig-i-negre arriba a un acord amb el migcampista gallec de 27 anys, que ahir es va acomiadar del Deportivo i va confirmar que l’únic tràmit que falta és passar la revisió mèdica

El migcampista gallec Juan Domínguez jugarà la temporada que ve al Reus si no hi ha cap contratemps en la revisió mèdica. Aquest, de fet, és l’últim tràmit que haurà de passar abans no s’anunciï el seu fitxatge pel club del Baix Camp, que amb la seva arribada deixarà tancat el capítol de reforços al mig del camp –ara la secretaria tècnica treballa centrada en l’atac. El futbolista de 27 anys es va acomiadar ahir del club de la seva vida, el Deportivo, i va explicar que l’acord amb el Reus estava tancat.

Amb la seva arribada, Aritz López Garai s’assegura els serveis d’un mig centre de contenció, bregador i amb capacitat de sacrifici. A més a més, Juan Domínguez (1,81 m i 73 kg) té moltíssima experiència en el futbol professional. El jugador nascut a Pontedeume ha jugat set temporades al Deportivo, cinc a primera divisió i dues a segona. En la màxima categoria del futbol espanyol, el mig ha disputat 84 partits (2 gols), mentre que a segona n’ha jugat 104 (9 dianes). La temporada passada ja va estar lluny de Galícia, cedit al Mallorca (30 titularitats).

La zona amb més canvis

Tot i que el Reus ha incorporat futbolistes a totes les seves línies, la medul·lar és la que ha acaparat el gros dels fitxatges. Amb Juan Domínguez, el conjunt roig-i-negre ha lligat cinc migcampistes en el mercat d’estiu. El mig gallec se suma a Tito, Carbonell, Gus Ledes i Borja Fernández. Els altres quatre fitxatges han estat el porter Roberto Santamaría, el central Pablo Íñiguez, el lateral Álex Méndez i l’extrem Juan Cámara. De les vuit incorporacions ja disponibles per a Aritz López Garai, en el debut de dilluns a Lugo, l’entrenador basc en va fer debutar cinc: Pablo Íñiguez, Gus Ledes, Carbonell, Tito i Cámara.

LA XIFRA

84
partits a 1a divisió
ha disputat Juan Domínguez, i ha fet dues dianes. A 2a A n’ha jugat 104 (9 gols).

Ara la prioritat és apuntalar la punta de llança

Amb el fitxatge de Juan Domínguez pendent de la revisió mèdica, la prioritat del club és ara reforçar la punta de llança amb un davanter centre, una posició que es vol apuntalar des de fa temps, ja que la temporada passada el Reus va tenir problemes seriosos per marcar gols i, de moment, no s’ha fitxat cap punta. De fet, tot i que la contenció econòmica obliga a filar prim, Aritz López Garai vol lligar algun davanter que pugui competir per la titularitat amb Máyor i Edgar Hernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)