Nàstic

futbol

nàstic

Eddy apuntala la medul·lar

Nàstic. El club grana es reforça amb el migcampista andalús de 25 anys, que ha signat per tres temporades i arriba a Tarragona lliure després d’haver rescindit contracte amb el Cadis

El Nàstic ja té la plantilla de la temporada que ve tancada. Almenys, sobre el paper, ja que el mercat està obert fins divendres i sempre poden sorgir oportunitats d’última hora. El club tarragoní, en tot cas, va segellar ahir la contractació del migcampista andalús, amb arrels a Angola i l’Azerbaidjan, Eddy Silvestre, que arriba procedent del Cadis, club amb el qual havia rescindit el contracte, ja que Álvaro Cervera no comptava amb ell. El migcampista ha signat per tres temporades.

Eddy Silvestre és un mig centre de tall ofensiu, tot i que la seva envergadura (1,91 metres) també aportarà desplegament físic al mig del camp. El jugador de 25 anys arriba a Tarragona després d’una temporada decebedora a les files del Cadis, amb el qual va disputar vint partits, onze dels quals sortint des de la banqueta. Els inicis del futbolista internacional amb l’Azerbaidjan –aquesta és la nacionalitat de la seva mare– són al Múrcia. Hi va debutar a segona divisió B quan tenia tan sols 18 anys, tot i que va fer eclosió la temporada 2013/14, a segona A, en què va disputar 35 partits. Aquella bona campanya el va dur a jugar a primera divisió amb el Granada i l’Eibar, tot i que sense gaire continuïtat –onze partits en una temporada i mitja–. L’estiu passat va recalar a les files del Cadis després d’haver disputat mitja temporada amb el Còrdova i aquest estiu l’equip groc li estava buscant una sortida que s’ha acabat desencallant en les últimes hores.

Eddy Silvestre Pascual Israfilov
Roquetas de Mar (Almeria) 02-08-1992 (25 anys)
Mig centre Alçada: 1,91 m Pes: 84 kg
TRAJECTÒRIA
10/11
Múrcia (2a B) 1 p.
11/12
Múrcia Imperial (3a) 23 p.
12/13
Múrcia (2a A) 16 p.
13/14
Múrcia (2a) 35 p. i 2 gols
14/15
Granada (1a) 5 p.
15/16
Eibar (1a) 6 p.
15/16
Còrdova (2a A) 14 p.
16/17
Cadis (2a A) 20 p. i 1 gol

Un cinquè efectiu per jugar davant del pivot

Amb l’arribada d’Eddy Silvestre, Lluís Carreras disposarà de més alternatives a la medul·lar. De fet, fins ara, el tècnic de Sant Pol de Mar tenia quatre migcampistes que poguessin jugar al davant del pivot. En l’inici de lliga ho han fet Tejera i Maikel Mesa, i els podrien rellevar Sandro Toscano i Juan Muñiz. Ara, a aquesta llista de noms s’hi pot sumar el d’Eddy Silvestre. El migcampista andalús, amb tot, es converteix en la dotzena incorporació que ha fet el Nàstic aquest estiu després d’haver tancat el porter Barragán; els defenses Carlos Blanco, Abraham Minero i Javi Jiménez; els migcampistes Jon Gaztañaga, Maikel Mesa i Sandro Toscano; i els atacants Álvaro Bustos, Tete Morente, Omar Pedromo i Dongou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)