Nàstic

futbol

nàstic

El moment de l’alternativa

Nàstic. Dimitrievski, cridat per la seva selecció, es perdrà els dos partits vinents, un de lliga i l’altre de copa, de manera que Carreras haurà de fer debutar a segona A Perales o Barragán

La porteria és una posició delicada en qualsevol equip. El Nàstic, per a aquesta temporada, ha apostat per la joventut, ja que els seus tres porters –Stole Dimitrievski, José Perales i Bernabé Barragán– van néixer el 1993. Tot i tenir clar abans de començar la temporada que Dimitrievski, el porter que ha començat el curs com a titular, es perdrà alguns partits perquè és el fix en les convocatòries de la selecció de Macedònia, cap dels seus dos possibles relleus no té experiència a segona A. I ara el Nàstic es topa amb les primeres absències del macedoni, convocat per jugar dos partits de classificació per al mundial del 2018, dissabte contra Israel i dimarts que ve contra Albània. Les principals lligues europees, com la primera divisió espanyola, s’aturen pels partits de seleccions, però no pas la segona A, hipotecada pel fet de tenir 22 equips i 42 jornades.

Dimitrievski, per tant, es perdrà el partit de lliga de dissabte a la tarda al Nou Estadi contra l’Sporting i el de dimarts que ve de copa contra el Lugo, també a Tarragona. Així, Lluís Carreras haurà de decidir quins dels altres dos porters, Perales o Barragán, substitueix Dimitrievski i, per tant, debuta a segona A. Tot indica que l’escollit serà Perales, ja que ha anat convocat en els dos primers partits de lliga, però cal tenir en compte que és un futbolista de la Pobla de Mafumet –l’any passat va disputar 37 partits amb el filial grana– i que Barragán va ser fitxat a l’estiu com a porter de ple dret del primer equip provinent de l’Atlético de Madrid, club en el qual va jugar quatre temporades, sempre en el filial i sense arribar a debutar en el primer equip. No es pot descartar que un dels dos jugadors –probablement Perales– disputi el partit de lliga i l’altre el de copa.

Dimitrievski ha partit amb avantatge per ser el titular aquesta temporada perquè el curs passat, en què va fitxar pel Nàstic provinent del Granada, va rendir a un bon nivell, i va deixar fins i tot a la banqueta Manolo Reina quan l’andalús ja s’havia recuperat de la greu lesió al genoll. Amb l’arribada de Juan Merino, però, Dimitrievski va deixar de jugar i Reina va acabar la temporada com a titular.

PORTERS JOVES

El Nàstic té poca experiència a la porteria, ja que els tres porters van néixer el 1993

FINS ARA

Perales, de la Pobla, ha estat convocat en lloc de Barragán, fitxat a l’estiu

Kakabadze, l’altre internacional

L’altre jugador del Nàstic que participarà en els partits de seleccions dels pròxims dies és Otar Kakabadze, que jugarà amb el combinat de Geòrgia contra Irlanda (dissabte) i contra Àustria (dimarts). Kakabadze ha estat titular al lateral dret en els dos primers partits de lliga, i ara caldrà veure qui el substituirà. L’altre lateral dret pur utilitzat per Carreras durant la pretemporada, Pol Valentín, del filial, arrossega problemes musculars i podria ser baixa també, de manera que és probable que hi recol·loqui Suzuki.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)