Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Per esvair fantasmes

Nàstic. L’equip grana vol la victòria demà contra l’Sporting per evitar paral·lelismes amb el mal inici del curs passat, assegura Juan Muñiz, motivat per jugar contra el seu exequip

Sempre és important no trigar a aconseguir la primera victòria de la temporada, però per al Nàstic ho és encara més. El fet d’haver començat un nou projecte que necessita confiança i el precedent de la temporada passada, en què va necessitar tretze jornades per guanyar el primer partit, fan que el triomf s’esperi amb candeletes a Tarragona. La propera oportunitat és el duel de demà a la tarda al Nou Estadi contra l’Sporting, que serà molt especial per a Juan Muñiz, format futbolísticament al club asturià. “L’Sporting m’ha fet futbolista, tinc grans amics a la plantilla. Sempre motiva jugar contra un exequip”, afirma el migcampista grana, que, afegeix que més enllà d’aquesta circumstància ell, com tot l’equip, se centra a “fer les coses bé i aconseguir la victòria”. “Hem de guanyar com més aviat millor”, admet Muñiz, que vol deixar de banda els pensaments sobre el mal inici del curs passat, ja que “són negatius”. “Només hem jugat dos partits, hem de sortir tranquils i confiats que les coses sortiran bé”, assenyala.

Sergio Tejera, dubte

Muñiz, titular en el primer i reserva en el segon, podria tornar a l’onze inicial si Sergio Tejera, que els últims dies no s’ha entrenat per culpa d’unes molèsties, no està a punt per al partit de demà. De moment, és dubte. Se’l perdran segur Jean Luc, Abraham, Pol Valentín i Djetei. Zahibo té l’alta mèdica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)