Barça B

En contra dels elements

Barça B. El filial blaugrana visita l’exigent estadi del Granada havent tingut tan sols tres dies per preparar el partit i amb ànim de millora després de la clara derrota a casa contra el Tenerife

Si es fa una llista de les circumstàncies, el Barça B té avui poques raons per a l’optimisme en la complicada visita a Granada. El rival acaba de baixar de primera i ha configurat una plantilla de quirats amb l’objectiu de recuperar la categoria perduda. El filial blaugrana no ha pogut preparar la cita d’avui com toca. El criteri de LaLiga programant els partits no està beneficiant el conjunt de Gerard i, després de jugar contra el Tenerife dilluns passat, aquest vespre hi torna a haver partit. També s’ha de sumar l’estat anímic, més aviat trist després de la derrota contundent al Miniestadi (0-3). I, si amb tot això no n’hi ha prou, aquesta ha estat la darrera setmana de mercat i aquests dies hi ha hagut molts moviments a la plantilla –sobretot de sortida–, fet que ha condicionat la feina diària.

Els filials, en tot cas, tenen un punt d’imprevisibles i aquest és segurament un dels elements per a l’optimisme. El Barça B va guanyar, també amb les circumstàncies en contra, en el primer partit de lliga al feu del Valladolid, i avui espera repetir contra un Granada al qual comença a urgir la victòria, ja que ha empatat els dos partits jugats fins ara. Al filial blaugrana li falta encara el punt de maduresa en la categoria que és necessari per evitar derrotes com les de dilluns passat, però la qualitat que hi ha es inqüestionable i ara cal un rigor per fer-la aflorar. Això sí, s’haurà de veure com afecta el cansament als jugadors amb tants pocs dies de marge entre un partit i l’altre i amb tota la càrrega física de la pretemporada a les cames. Un dels reptes de Gerard, amb tot, serà minimitzar la fatiga i és probable que per fer-ho introdueixi alguns retocs a l’alineació.

En ple inici complicat

Gerard López va admetre ahir que el seu equip ha tingut poc temps de preparació i recuperació després del duel de dilluns, però assegura que després d’una derrota tothom vol jugar com més aviat millor. El tècnic blaugrana veu el partit d’avui com un més dins l’inici complicat, contra rivals cridats a estar en la zona alta, que ha d’afrontar el Barça B. Gerard considera que el seu equip ha d’aprendre a controlar més els partits: “Hem de fer que no se’ns escapin per detalls.”

L’AVANTMATX

Hem tingut poca preparació, però el que es vol quan es perd es jugar com més aviat millor
Gerard López
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Vull la primera victòria i que ho donem tot. Que si ens guanyen sigui perquè el Barça B ha jugat molt bé
José Luis Oltra
ENTRENADOR DEL GRANADA

José Arnáiz i David Costas, convocats

Gerard López va incloure en la convocatòria els dos últims fitxatges, José Arnáiz i David Costas, que va ser incorporat ahir i que només ha fet un entrenament amb l’equip blaugrana, el d’ahir a la tarda. Tarín i Alfaro van quedar fora de la llista. El tècnic del Barça B no pot disposar del Choco Lozano, concentrat amb la selecció d’Hondures, ni amb Ortolà, Palencia, Kaptoum i Mújica, que continuen lesionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)