Territorial

La Jonquera canvia d’entrenador en l’últim moment amb polèmica

La Jonquera va sorprendre anunciant la destitució del tècnic Miquel Àngel Muñoz, que havia arribat fa poc més de dos mesos quan encara no se sabia si el club jugaria a tercera o a primera catalana. En un breu comunicat el club fronterer va declarar que “les importants desavinences entre tècnic i part de la plantilla” havien estat les causants de la decisió.

Un dels més sorpresos per la decisió va ser el mateix Miquel Àngel Muñoz, que va rebre la notícia molt dolgut, sobretot perquè no està d’acord amb els arguments que el club va exposar. “És absolutament fals que jo hagi tingut desavinences amb els jugadors i tothom ho pot corroborar. Estàvem assolint els objectius plantejats a l’inici, hi havia molt bon ambient i molt bona comunicació”, assegura Miquel Àngel Muñoz.

Els fets que han desencadenat aquesta destitució han estat la marxa de dos dels joves fitxatges que van arribar aquest estiu: Paco Morales i Manu Sena. Segons el club, aquests jugadors van marxar perquè no se’ls va tractar bé, mentre que el ja exentrenador assegura que no va comptar amb ells perquè no tenien nivell per jugar a primera catalana.

Mármol, el més ben situat

Zurita ja té mig lligat el nou entrenador. La llista de candidats era àmplia, però Joan Mármol serà l’escollit si no hi ha sorpreses. El palamosí ja va interessar fa dos mesos i ara, després de marxar del Gavà motivat per la crisi institucional, ja no pot entrenar en categories nacionals. Els fronterers faran l’anunci oficial avui.

LES REACCIONS

Ho entendria si no es confiés en mi, tot i no compartir-ho, però els arguments que han donat són una gran mentida de dalt a baix
La plantilla estava amb mi i tampoc ha entès la decisió. No hi havia cap discrepància
Miquel Àngel Muñoz
entrenador de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)