Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

L’impuls necessari

Nàstic. La victòria, després d’una derrota i un empat, és la dosi de tranquil·litat i confiança que busca l’equip grana per fer avançar el seu projecte. El rival és un dels descendits, l’Sporting

Tot projecte incipient necessita tranquil·litat i confiança per créixer. En futbol, un món impacient, només les victòries permeten treballar amb l’ambient idoni, i per això el Nàstic, que estrena aquesta temporada l’etapa de Lluís Carreras a la banqueta, busca la primera victòria del curs. En el primer partit, contra l’Almeria, va ser superat per l’equip andalús, més fet (0-1), i, en el segon, va tenir capacitat de reacció per empatar contra un Reus que havia començat millor (1-1). El tercer és aquesta tarda, contra un dels equips que parteix com a favorit per a l’ascens, l’Sporting, que la temporada va baixar des de primera. L’equip asturià, entrenat per Paco Herrera, ha mantingut el bloc de la campanya passada i l’ha reforçat amb futbolistes experimentats en la categoria, com ara Bergantiños, Rubén García i Pablo Pérez, i amb el retorn del punta Scepovic.

A Lluís Carreras no l’espanta el potencial de l’Sporting, que encara no ha rebut cap gol i que ja està a la zona alta gràcies al 2-0 contra el Lugo de la setmana passada. El tècnic del Nàstic assegura que el seu equip pot guanyar qualsevol rival, sobretot si fa el que toca tant amb la pilota com sense, si manté la intensitat i si té convicció i encert en la rematada.

El Nàstic té set baixes per afrontar el partit d’aquesta tarda. Carreras no va avançar quin porter, Perales o Barragán, ocuparà el lloc de Dimitrievski, concentrat amb la selecció macedònia. Tot fa pensar, però, que serà el primer, que ha entrat en les convocatòries dels dos primers partits. En principi, Kakabadze, també amb la seva selecció, serà substituït per Suzuki, mentre que a Tejera el podria rellevar Muñiz.

LA PRÈVIA

L’Sporting té un gran potencial econòmic, però a un partit, i si fem el que hem de fer amb i sense pilota, podem vèncer qualsevol
Lluís Carreras
entrenador del nàstic
El Nàstic és un equip que vol la possessió, amb un 4-3-3 tal com solen fer els tècnics que surten del Barça. Està en formació
Paco Herrera
entrenador de l’sporting

Tejera no podrà jugar i Carreras té set baixes

Lluís Carreras va confirmar ahir que Sergio Tejera, que aquesta setmana no s’ha entrenat per culpa de les molèsties als isquiotibials amb què va acabar el partit de diumenge passat contra el Reus, no estarà disponible per al partit d’avui. Així, comptant el barceloní, el tècnic del Nàstic tindrà set baixes per al partit d’aquesta tarda. Stole Dimitrievski i Otar Kakabadze tenen compromisos amb les seves seleccions, mentre que Mohamed Djetei, lesionat de llarga durada, Abraham Minero, Jean Luc i Pol Valentín continuen recuperant-se de les seves lesions. Wilfried Zahibo és l’únic dels futbolistes que es van perdre les dues primeres jornades de lliga que aquesta setmana ha rebut l’alta mèdica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)