Barça B

El club concreta les sortides

Setmana moguda. El Barça va tancar ahir la marxa de Jérémy Guillemenot –cedit al Sabadell–, de Xavi Quintillà i Nili –se’n van lliures–, que se sumen a les que s’han produït els darrers dies de Seung-Woo Lee, Abeledo i Braima Fati

Tal com era previsible, la darrera setmana de mercat ha servit perquè el Barça solucionés l’excedent de futbolistes que tenia al filial. En alguns casos, això sí, la solució ha estat rescindir el contracte. Aquesta és la fórmula que s’ha utilitzat en dos dels futbolistes que ahir es van desvincular del club blaugrana, Xavi Quintillà i Nili Pedromo, que s’ha incorporat a l’Albacete. D’altra banda, ahir a la tarda també es va concretar la marxa del davanter suís Jérémy Guillemenot, que va estar pendent fins al darrer dia de mercat de les propostes que podessin arribar del seu país, però finalment es va decantar pel Sabadell, una operació que el club blaugrana veu amb més bons ulls, ja que el jugador de 19 anys continuarà en el futbol espanyol, i això també facilitarà les tasques de seguiment.

Aquestes tres baixes concretades –s’esperava també la de Moi Delgado, amb el qual Gerard López no ha comptat fins ara, però que no es va arribar a produir durant el dia d’ahir– se sumen a les tres que ja hi havia hagut aquesta setmana. És el cas de la de Seung-Woo Lee, traspassat a l’Hellas Verona amb una opció de recompra els primers dos anys, Ignacio Abeledo, que ha acabat al filial del Màlaga, i també Braima Fati, que, com Guillemenot, jugarà en condició de cedit al Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)