3a divisió FEF

Exàmens per als invictes

3a divisió. Els dos únics equips amb sis punts, el Prat i l’Horta, tenen proves de nivell: els del Baix Llobregat visiten l’ofensiu Terrassa i els barcelonins reben un Santfeliuenc de mal batre

La competició tot just acaba de començar, però els equips no volen perdre temps i saben que han de començar a acumular punts per no veure’s allunyats dels seus objectius massa aviat. El Prat, un dels ferms candidats a l’ascens, i l’Horta, que prové de primera catalana i, per tant, té la permanència com a prioritat, són els dos únics equips que han guanyat els dos partits disputats. Tenen objectius diferents, però cap dels dos vol disminuir el ritme de l’arrencada. Tots dos afronten avui exàmens de nivell per mesurar el seu potencial. El Prat visita el terreny de joc de l’ofensiu Terrassa, que ha fet cinc gols en els dos partits disputats: 3-0 contra el Gavà i 2-2 al camp de l’Europa. L’Horta, per la seva banda, juga al Feliu i Codina, on rep el sempre combatiu Santfeliuenc, que ha començat la lliga amb un empat i una victòria.

El Castelldefels i l’Espanyol B també tenen una petita ratxa positiva per defensar. Són els dos únics equips que encara no han encaixat cap gol. Els grocs reben l’Ascó, que no ha començat gaire bé i només té un punt. El filial blanc-i-blau, per la seva banda, visita el Granollers, que té els mateixos punts, quatre. El duel entre dos equips amb un punt i als quals se’ls suposa una millora ràpida, el Sant Andreu i la Pobla de Mafumet, i el partit entre dos dels teòrics aspirants a fer coses importants, el Vilafranca i el Figueres, estan entre els més destacats de la jornada.

L’equip al qual se li pot fer tard de seguida és el Gavà, que rep l’Europa, que ahir va fer dos fitxatges més –el mig Pluvins i el lateral Damià Viader–. Més enllà d’haver perdut de manera clara els dos partits disputats, la seva situació tant institucional com esportiva és més que crítica: té una plantilla molt curta i el tècnic que va començar la temporada, Joan Mármol, ja ha dimitit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)