3a divisió FEF

El Figueres vol continuar amb el camí traçat

3a divisió. Els de l’Alt Empordà visiten el Vilafranca amb l’objectiu d’aconseguir els primers punts de la temporada fora de casa

Després de la primera victòria de la temporada en el derbi de la setmana passada contra el Palamós (2-0), el Figueres visita un dels grans candidats a ocupar les posicions capdavanteres de la classificació, el Vilafranca (19 h), amb l’objectiu d’aconseguir els primers punts del curs a domicili i donar continuïtat a la bona línia de joc mostrada en aquests dos primers partits.

Els de l’Alt Penedès no han començat el campionat de la millor manera, i només han sumat dos empats en les dues primeres jornades de lliga amb dos gols en els últims minuts de partit. Tot i així, els d’Ivan Moreno són una de les plantilles més sòlides del campionat amb jugadors destacats i amb experiència en la categoria, com Gerard Boira i Víctor Oribe, i han incorporat peces interessants com el migcampista Àlex Pla i el davanter Abel Rita. Els figuerencs, doncs, es trobaran un equip que no li posarà les coses gens fàcils, i que, tot i que només sigui la tercera jornada necessita ja la victòria per no despenjar-se dels primers llocs. “El Vilafranca és un equip contundent, va molt bé a les segones jugades i té talent, sobretot a dalt. És un dels aspirants a jugar la promoció d’ascens i anem a un camp complicat, però confiem a sumar els primers punts lluny de Vilatenim”, valora el tècnic del Figueres Narcís, Chicho, Pèlach, que per al partit d’avui no podrà disposar dels lesionats Joan Pons, Ferrón i Payan.

LA PRÈVIA

El Vilafranca és un dels aspirants a ser a dalt, però confiem a sumar els primers punts lluny de casa
Narcís, ‘Chicho’, Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)