Reus

El Reus, vulnerable, perd clarament a Oviedo (3-0)

2a divisió A. Els asturians van aprofitar la fragilitat defensiva de l’equip roig-i-negre amb dos gols de Toché i un de Rocha

El Reus, que la temporada passada no va perdre mai per més d’un gol de diferència i que en cap partit no va encaixar més de dos gols, ahir va perdre de manera clara al camp de l’Oviedo. L’equip roig-i-negre va mostrar una vulnerabilitat defensiva fora del que és habitual, aprofitada pels asturians amb dos gols de Toché i un altre de Rocha.

El Reus no va començar malament, amb una ocasió de Máyor inclosa, però els locals van anar a més fins a marcar l’1-0 en una gran rematada de xilena de Toché. L’Oviedo va tenir alguna bona oportunitat per fer el segon gol i, a l’altra àrea, Máyor va perdonar l’empat davant el porter Juan Carlos.

El Reus va sortir molt tou en la segona meitat i no va trigar a encaixar el segon gol, una altra vegada de Toché. El 2-0 va deixar tocat el Reus i va permetre que l’Oviedo controlés el partit còmodament. Més endavant, el Reus es va estirar i va disposar d’alguna bona ocasió, però va acabar abaixant els braços i Rocha va arrodonir la victòria de l’Oviedo amb un gran xut de falta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)