Territorial

El primer derbi, per al Llagostera B

1a catalana. El filial blaugrana supera el Banyoles (1-0) en un partit molt vertical que es va decidir al final

LLAGOSTERA B 2 BANYOLES 1

LLAGOSTERA B:Juan Flere, Pol Tarrenchs, Campeny, Mario, Alexis, Barco (Juan Sotto, 63’), Lucas, Henry (Omar, 70’), Ibra (Eloi Tena, 52’), Ousman i Kamal.BANYOLES:Pau Valeros, Gallardo, Lanzas (Facundo, 74’), Amós Gasca, Andreu (Ian Vila, 80’), Gispert (Feixas, 74’), Marc Viadé (Jordi Sala, 63’), Barceló, Massó, Bastidas i Casanova.GOLS:1-0 (12’) Lucas. 1-1 (52’) Casanova. 2-1 (79’) Juan Sotto.ÀRBITRE:Garcia Gómez.T.G.:al local Kamal; i als visitants Gallardo i Pau Valeros.T.V.:al visitant Amós Gasca (90’) per doble amonestació.

El primer duel del curs entre dos equips de la demarcació va ser per al Llagostera B, que va superar el nouvingut Banyoles en un duel molt intens.

Els blaugrana van començar marcant el ritme i ben aviat Lucas ho va aprofitar per fer l’1-0. Els de Javi Salamero van tenir ocasions per incrementar l’avantatge, però els va faltar encert. El Banyoles va anar millorant i el partit es va tornar frenètic, molt vertical i amb constants anades i vingudes. Qui ho va saber aprofitar va ser el Banyoles, que va empatar en una acció individual de Casanova (52’). Amb el pas dels minuts, el filial llagosterenc, més sencer físicament, es va anar fent amo i senyor del partit fins que en el minut 79, en una acció d’estratègia, Juan Sotto va fer el 2-1 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)