Tercera divisió

El Terrassa sap resistir amb deu

Invictes. Amb l’empat, els egarencs i el Prat segueixen sense perdre

terrassa 1 prat 1

TERRASSA:Ortega, Yaya, Amantini, David López (Sergi Valls, 37’), Guti, Álex Fernández (Carreón, 62’), Guzmán, Daisuke, Raúl Torres, Nils (Dani Sánchez, 62’) i Piera.PRAT:Sergio, Joel, Aitor Lario, Ricarte, Diego (Jordi Cano, 83’), Putxi, Javi Lara (Pau Senent, 74’), Padilla, Ignacio, Poves (Darbra, 80’) i Carlos Cano.GOLS:1-0 (14’) Raúl Torres. 1-1 (27’) Poves.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:als locals Raúl Torres i Yaya; i als visitants Diego, Aitor Lario, Putxi, Joel, Carlso Cano i Ricarte.T.V.:per doble amonestació al local Amantini (51’).

Per segon partit consecutiu, el Terrassa va aconseguir sumar un punt en un partit que se li va posar molt costa amunt per culpa d’una expulsió a l’inici de la segona meitat. El Prat, que fins aleshores havia patit, no va saber aprofitar la superioritat numèrica i l’1-1 del primer temps ja no es va moure.

En un partit de dues parts desiguals, tots dos equips van marcar en les seves primeres arribades. Raúl Torres va avançar els locals amb un xut amb l’esquerra des de la frontal a l’escaire (14’), però Poves va empatar poc després. Els egarencs, dominadors de l’esfèrica, van seguir intentant-ho amb més ganes, tot i que el partit va fer un tomb en la segona part. Sobretot després de l’expulsió d’Amantini, en el minut 51. Però els potablava tampoc van saber trobar la solució per inquietar la porteria d’Ortega, i el Terrassa, que no es va fer enrere tot i jugar amb deu va saber aguantar bé. Amb l’empat, els dos equips segueixen invictes.