1a femenina

Golejada per començar

1a divisió femenina. Les jugadores de Fran Sánchez apallissen un dèbil Saragossa en l’estrena en el campionat de lliga

SARAGOSSA 0 BARÇA 9

SARAGOSSA:Sullastres, Nora, Monforte, Natalia (Ainhoa, 74’), Laura, Chloe (Mallada, 62’), Murnan (Teresa, 71’), Arene (Naima, 63’), Yamamoto, Macarena i Lucía.BARÇA:Ràfols, Gemma, Marta Torrejón (Ruth Garcia, 59’), Roddik, Melanie, Bussaglia, Alexia, Andonova (Bonmatí, 53’), Bárbara (Duggan, 68’), Andressa Alves i Mariona (Martens, 68’).GOLS:0-1 (10’), Torrejón. 0-2 (23’), Putellas. 0-3 (32’), Alves. 0-4 (36’), Caldentey. 0-5 (40’), Putellas. 0-6 (45’), Alves, de penal. 0-7 (50’), Latorre. 0-8 (55’), Torrejón. 0-9 (78’), Duggan.ÀRBITRE:Contreras PatiñO.T.V.:a les locals Yanamoto, Lucía, Monforte i Teresa; i a les visitants Putellas i Andonova,PÚBLIC:Pedro Sancho. 400 espectadors.

El Barça femení va debutar en la Liga Iberdrola amb una àmplia victòria al camp del Saragossa, en una demostració de força i poder atacant. Les jugadores de Fran Sánchez van anar per feina i ben aviat van demostrar que el debut seria un autèntic passeig, atenent al domini contra un equip aragonès més preocupat de defensar que de buscar la porteria defensada per Sullastres. Abans del descans, el Barça ja guanyava 0-6, gràcies al poder ofensiu d’Alexia Putellas, Alves i Torrejón. En el segon temps, van debutar Lieke Martens i Toni Duggan. Precisament, l’última va ser l’autora del gol que va tancar la golejada, en una bona jugada personal i un bona rematada final. Un primer partit que deixa un increïble sabor de boca als aficionats culers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)