Nàstic

Futbol

Copa del rei

Es busca autoestima

Copa. El Nàstic té l’oportunitat de refer-se de la golejada contra l’Sporting amb l’eliminatòria contra el Lugo, que també ha començat malament. Carreras manté les set baixes i farà canvis

Tres dies després de la desfeta contra l’Sporting, la copa dona al Nàstic la possibilitat de refer-se’n, de millorar la imatge i d’obtenir una bona dosi de moral i confiança, que bona falta li fa. Lluís Carreras assegura que l’equip ha oblidat el partit contra l’Sporting i ja només pensa en el Lugo, rival dels grana avui al Nou Estadi (18.45 h) en l’estrena en la competició per als equips de segona A. Demà serà el torn del Reus, que rebrà l’Sporting, i dels dos catalans de segona B, per als quals serà la segona eliminatòria, l’Olot, que jugarà a casa contra l’Alcoià, i el Lleida, que visitarà el Mallorca. Són eliminatòries a partit únic.

“El partit anterior no condiciona mai la preparació del següent. Potser sí en l’estat d’ànim, que hem reforçat, però no en qüestió d’entrenaments ni d’intensitat. Hem corregit les errades i hem mirat les coses positives”, va afirmar ahir Lluís Carreras, conscient que és més transcendent del que solen ser els partits de la primera eliminatòria de copa: “És important canviar la dinàmica i l’estat d’ànim, per a tothom. Necessitem guanyar, per seguir en la copa i per moltes coses més.” Carreras assegura que el Nàstic està molt motivat per avançar en la competició i assegura que si avui hi ha canvis en l’onze respecte a l’equip que va caure golejat contra l’Sporting serà per la necessitat de fer rotacions, no per donar minuts ni provar futbolistes. “Anem a intentar superar eliminatòries, tenim una plantilla àmplia, malgrat les baixes. L’equip que surti serà el millor per guanyar. No m’agrada fer proves, que es fan en la pretemporada.” El tècnic grana manté les baixes dels internacionals Kakabadze i Dimitrievski –avui podria ser el torn de Bernabé Barragán a la porteria, després que Perales jugués contra l’Sporting– i les dels lesionats Tejera, Jean Luc, Pol, Abraham i Djetei. Si bé el Nàstic és últim en la lliga, el Lugo és penúltim. Com els tarragonins, només té un punt i, en la copa, hi busca autoestima.

LES FRASES

És important canviar la dinàmica i l’estat d’ànim, per a tothom. Necessitem guanyar, per seguir en la copa i per moltes coses més
Anem a guanyar, l’equip que surti serà el millor per fer-ho. Les proves es fan en la pretemporada
Lluís Carreras
entrenador del nàstIc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)