Nàstic

El Nàstic, eliminat de la copa als penals

Copa. El Lugo ha estat molt més encertat en la tanda (1-3) després de l’empat en un partit amb ocasions per als dos equips (1-1)

El Nàstic ha caigut eliminat de la copa després de perdre en la tanda de penals contra el Lugo. Els gallecs s’han mostrat molt més encertats des dels onze metres (1-3) després que el partit, igualat i amb ocasions per als dos equips, acabés 1-1.

El Nàstic ha començat bé el partit i Manu Barreiro ha rematat una centrada al primer pal de Javi Jiménez per fer el gol dels tarragonins (5’). El Lugo ha anat millorant, ajudat també pels nervis amb què la rereguarda grana rebia els seus atacs. Així, en un córner mal rebutjat per la defensa, Guille Donoso ha engaltat la pilota a la frontal i ha fet l’empat (20’). Els visitants han controlat el duel fins al descans, amb un Nàstic sense la convicció dels primers minuts. La segona meitat, avorrida, ha tingut poques accions ofensives destacades. Javi Jiménez ha fet treballar el porter visitant amb un xut amb poc angle i, a l’altra àrea, el mateix lateral esquerre grana ha tret enganxat al pal una rematada de Campillo. En l’últim minut, Perales ha permès que s’arribés a la pròrroga en rebutjar una rematada de Sergio Gil de molt a prop.El temps extra ha tingut poca història i en els penals ha manat l’encert dels gallecs.