Nàstic

futbol

nàstic

Detecten una millora

Nàstic. El vestidor grana extreu una lectura positiva de l’eliminació de la copa contra el Lugo, el progrés defensiu. “Hem de ser forts en defensa, la porteria a zero és la base”, afirma Carreras

El començament de la temporada del Nàstic és decebedor, cuer en la lliga després de tres jornades i eliminat de la copa, dimarts contra el Lugo en la tanda de penals. Malgrat tot, el vestidor busca el costat positiu del partit contra els gallecs, sobretot comparant-lo amb la desfeta contra l’Sporting. “Hem defensat molt bé, i aquesta és la base. Això sí, hem d’evitar les faltes d’atenció”, va dir Lluís Carreras en la roda de premsa posterior al duel. El tècnic té clar que la solidesa defensiva ha de ser la característica principal del seu equip per sobreviure a segona A: “Hem de ser forts defensivament per guanyar partits. La base és la porteria a zero.”

La línia defensiva presentada per Carreras contra el Lugo tenia la novetat de Carlos Blanco, un dels fitxatges de l’estiu i per al qual la copa va significar el debut en partit oficial. L’exfutbolista de la Juventus també considera que dimarts l’equip tarragoní va oferir una versió millorada respecte al partit anterior: “Hem jugat més com un equip, més compacte, hem sabut defensar i generar joc.” Blanco va haver de ser substituït per Xavi Molina en la segona meitat perquè va rebre un fort cop en una acció fortuïta, però en principi estarà disponible per al pròxim duel dels grana, que és demà mateix al vespre al camp del Cadis. Carreras recuperarà el porter Dimitrievski i el lateral Kakabadze, que ja han conclòs el periple amb les seves seleccions. Carreras no recuperarà ningú més –tampoc Tejera– i perd Stéphane Emana, amb una lesió muscular pendent de proves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)