Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Oxigen al Carranza

Nàstic. Els grana volen reaccionar després d’un inici de competició intens i poc profitós amb la primera victòria de la temporada. Els espera un Cadis molt sòlid que ha obtingut 7 punts de 9

El Nàstic necessita una victòria com l’aire que respira. En el futbol hi ha poca paciència i els nervis afloren ràpidament. El grana, després de tres jornades, són cuers amb un sol punt i el 0-4 de l’últim partit contra l’Sporting al Nou Estadi encara cou. És per això que li urgeixen els punts, i els buscarà avui en un camp complicat, el Carranza. El Cadis viu una situació oposada. Ha aconseguit set punts, és molt sòlid –només ha encaixat un gol– i arriba al duel amb la càrrega de moral de la victòria en el partit de copa de dimarts, contra l’Almeria. El Nàstic, en canvi, va caure en els penals.

“Això no para, hem d’estar preparats”, va afirmar Lluís Carreras, que ha de gestionar la càrrega que suposen tres partits en només sis dies. El tècnic grana té clar que la victòria és per al seu equip més que una necessitat: “Hem de guanyar, ho volem fer. Ho hem intentat tot, però fins ara no ho hem aconseguit. Estic desitjant guanyar el primer partit perquè tot es veu diferent.” Carreras avisa que el Cadis és un equip molt complet, molt treballat defensivament i que, en atac, rendibilitza els gols que marca. Per contrarestar-ho, el tècnic maresmenc vol veure un Nàstic “junt i difícil de batre” i que tingui alegria en atac, en què es demostri “tot el que els jugadors porten dins”.

Les baixes continuen sent un dels grans problemes del Nàstic en l’arrencada de la lliga. Carreras recupera els dos internacionals, Dimitrievski i Kakabadze, en condicions de jugar després del periple amb les seves seleccions, però no recupera cap dels lesionats que té últimament –tampoc Sergio Tejera– i, a més, perd respecte als últims partits Stéphane Emana, que té una lesió muscular.

LA PRÈVIA

Estic desitjant guanyar el primer partit, perquè tot es veurà diferent. Hem de ser un equip junt i difícil de batre, i amb alegria en atac
Lluís Carreras
entrenador del nàstic
Pot semblar que el Nàstic no ve en ratxa, però això és el que el fa més complicat. Som un equip fort quan estem ben conscienciats
Álvaro Cervera
entrenador del CADIS

Lluís Carreras, qüestionat per la continuïtat

Tot just s’ha iniciat el mes de setembre i la continuïtat de Lluís Carreras ja es comença a posar en dubte. “En el món del futbol ho entenc tot i s’ha d’estar preparat per a tot”, va afirmar ahir el tècnic de Sant Pol de Mar, quan li van preguntar si entendria que el consell d’administració valorés un canvi a la banqueta. Carreras assegura que sent que té el suport del club i que al carrer rep molts missatges de suport, per a ell i per a l’equip. Carreras comanda un projecte nou, amb noves idees i fitxatges que s’han d’anar acoblant, i necessita temps. Però el que és cert és que en tres partits de lliga només ha obtingut un punt –el 0-4 contra l’Sporting va fer mal– i ha estat eliminat de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)