Barça B

Territori a marcar

Barça B. El filial blaugrana rep el Còrdova amb l’objectiu d’exhibir una imatge solvent al Mini i d’instaurar-hi una tendència guanyadora després de la desfeta en el darrer partit que hi va jugar

Ara és l’hora del Miniestadi. El Barça B s’ha de fer fort a Barcelona. Aquesta és la consigna que Gerard López ha transmès als seus pupils per a la visita d’avui del Còrdova. I és que, darrerament, les sensacions acompanyen més lluny de casa que no pas sota l’escalf de l’afició. L’equip no marca com a local des de la darrera jornada de la temporada passada –en el play-off no va fer cap gol– i, en la jornada 2, el Tenerife va guanyar de forma clara (0-3).

El filial blaugrana ha demostrat en aquest inici de lliga que és un equip de contrastos. Com qualsevol bloc en construcció. I com qualsevol filial, vaja. Enlluerna quan es posa a tocar, ja que té futbolistes virtuosos amb la pilota als peus –Aleñá, Ruiz de Galarreta i Vitinho són un luxe per a la segona divisió–, però pateix moltíssim i desconnecta si no té la possessió. L’equip encara funciona a batzegades i la defensa està molt verda. Les lesions de Sergi Palencia i Cucurella –aquest segon, ja recuperat–, unides a la inexperiència, s’han pagat. Així ho testimonien els sis gols encaixats. Com a contrast, a dalt les coses rutllen: s’han marcat quatre dianes. Ja han sucat els tres davanters centres –Choco Lozano, Marc Cardona i Abel Ruiz– i també ho va fer Íñigo Ruiz de Galarreta.

Per a la cita d’aquesta tarda, Gerard López recupera precisament Choco Lozano, que s’havia perdut les darreres dues jornades perquè estava amb la selecció d’Hondures. El tècnic granollerí, amb tot, tindrà on escollir, ja que Marc Cardona i Abel Ruiz també estan en perfectes condicions. Qui també disposarà d’alternatives a la punta de llança és Luis Carrión, que pot triar entre Jona i Sergi Guardiola. Aquest darrer ve de fer dues dianes en el partit de copa, i podria arrabassar la titularitat al 9 més habitual en la lliga. El Còrdova, en tot cas, arriba a aquesta cita amb algunes necessitats, ja que ha sumat només 3 punts. Això sí, té l’etiqueta de visitant perillós: els dos partits que ha guanyat en competició oficial han estat fora de casa i contra equips acabats d’ascendir. El Barça B està advertit.

L’AVANTMATX

Des del ‘play-off’ passat que tinc la sensació que al Mini ens costa. Ens hi hem de fer forts
Gerard López
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Amb espais som un equip que funcionem bé, i per això seria important marcar primer
Luis Carrión
ENTRENADOR DEL CÒRDOVA

Carrión coneix bé el Mini: va jugar al Barça B

El tècnic del Còrdova tornarà avui a casa seva. I és que Luis Carrión, que és barceloní, va jugar quatre temporades al Barça B –del 1998 al 2002–, abans de començar un periple per diversos equips del futbol estatal. Com a entrenador, d’altra banda, ja va guanyar-hi quan era l’ajudant del Chapi Ferrer, l’any de l’ascens (2014). “És un partit bonic, vaig a casa meva, amb la meva família, i espero tornar amb els tres punts”, diu Carrión.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)