Barça B

Una tarda de diversió

Barça B. El filial blaugrana recupera les bones sensacions al Mini amb una golejada contra el Còrdova, un rival tou, superat pel joc dels locals i per l’encert d’Aleñá, Arnáiz i Choco Lozano

barça b 4 còrdova 0

BARÇA B:Varo; David Costas (Tarín, 74’), Fali, Martínez, Cucurella; Ruiz de Galarreta, Oriol Busquets, Vitinho; Aleñá, Abel Ruiz (Choco Lozano, 61’) i Jose Arnáiz (Alfaro, 69’).CÒRDOVA:Stefanovic; Fernández, Caro, Josema, Pinillos; Javi Lara, Edu Ramos, Aguza (Markovic, 56’); Javi Galán, Jona (Alfaro, 63’) i Jaime Romero (Sergi Guardiola, 46’).GOLS:1-0 (21’) Aleñá. 2-0 (27’) Jose Arnáiz. 3-0 (38’) José Arnáiz. 4-0 (66’) Choco Lozano.ÀRBITRE:Areces Franco (col·legi asturià).T.G.:als locals Ruiz de Galarreta i Oriol Busquets; i als visitants Aguza i Javi Lara.PÚBLIC:2.804 espectadors.

Com un grup de canalla amb talent que, en els partits del pati de l’escola fan el que volen, el Barça B va divertir-se contra el Còrdova. El filial blaugrana tenia la consigna de recuperar les bones sensacions després del dur correctiu de fa quinze dies contra el Tenerife i se la va prendre molt seriosament. Va golejar un rival tou i dòcil. Ahir, al bon joc, se li va unir el rigor i l’encert. I van caure quatre gols. Van sucar Arnáiz –dos cops–, Aleñá i Choco Lozano.

En el primer temps el Barça B va oferir un recital de futbol. Amb l’avinentesa del Còrdova, això sí. Els blanc-i-verds van anar al Miniestadi a jugar combinant i la idea va fracassar estrepitosament. El filial blaugrana va trobar-se al davant un rival tou, que concedia espais, i no els va desaprofitar. Val a dir, això sí, que aquests espais s’han de buscar. I amb homes com Ruiz de Galarreta, Vitinho i Aleñá, això el Barça B ho fa a meravella. Així, després de vint minuts de control, va caure el primer dels tres gols que es van veure en la primera part. Va ser en una acció magistral de Cucurella, que se’n va anar de la defensa enganxat a la línia de fons i, davant el porter, va cedir la pilota a Aleñá. El mataroní la va controlar com va poder i va etzibar un xut incontestable que va acabar al fons de la xarxa. L’1-0 va deixar tocat el Còrdova i, el Barça B, amb la força que dona sentir-se superior, va imposar la seva llei. Els visitants ni tan sols van arribar a alçar la veu. Això va aprofitar-ho Arnáiz, que ahir va començar a justificar el seu preu, per encarrilar el partit. Primer, el manxec es va escapar de la marca defensiva amb una superioritat física aclaparadora i, des de la frontal, va clavar un xut que va entrar amb la col·laboració d’un Stefanovic que, si no havia berenat, amb aquest gol ho va fer (27’). Deu minuts després Arnáiz hi va tornar. Aquest cop, culminant un contraatac i aprofitant una assistència magistral de Vitinho. Quedava més de mig partit, però la sentència estava redactada. Només faltava executar-la, i això es va fer en la segona part.

Sense cap sofriment

Amb el blat al sac i el nus mig fet, només calia acabar d’estirar la corda. I això és el que va fer el Barça B després de la represa. L’equip blaugrana també sap tapar-se i jugar al contraatac si és necessari, i aquesta va ser l’estratègia que va seguir en el segon temps, a mesura que el Còrdova buscava amb menys complexos la porteria defensada per Alberto Varo. Els de Gerard López, en tot cas, van continuar dominant i van sentenciar el partit en el minut 66, amb un contraatac iniciat per Aleñá, conduït per José Arnáiz i culminat, a pler, pel Choco Lozano. Amb el 4-0 la història es va acabar. El Còrdova va buscar el gol més per una qüestió d’orgull que per altra cosa i, tot i generar força arribades, Varo va ser un mur infranquejable i el marcador ja no es va moure.

No m’esperava que marquéssim quatre gols al Còrdova; hem fet un molt bon partit
Carles Aleñá
mig del barça b

Ens ha sortit tot bé. Ha estat un partit rodó, sobretot per l’encert que hem tingut al davant