Territorial

Victòria treballada del Llagostera B en un duel dur i intens

1a catalana. El filial blaugrana supera el Castellar en un partit amb quatre expulsions

llagostera b 2 castellar 1

LLAGOSTERA B:Juan Flere, Juan Sotto, Campeny, Mario, Alexis, Lucas (Jesús, 76’), Ousman, Pol Tarrenchs, Kamal (Barco, 46’), Henry (Ibra, 25’ (Abde, 82’)) i Omar (Enzo, 46’).CASTELLAR:Marc, Arnau (Sergio, 72’), Alfonso, Torres, Òscar, Ortiz, Jairo, Jan Marc, Silva, León i Moi (Serna, 72’).GOLS:0-1 (16’) Jairo. 1-1 (19’) Pol Tarrenchs. 2-1 (54’) Enzo.ÀRBITRE:Luque Ortuño.T.G.:Henry, Alexis, Tarrenchs, Lucas i Abde; Ortiz, Jairo, León i Serna.T.V.:directa als locals Juan Sotto (33’) i Abde (86’) i als visitants Òscar (54’) i Jairo (86’).COMENTARI:El Llagostera va repetir victòria per 2-1, aquesta vegada contra el Castellar. Els de Salamero van dur el pes del partit durant els noranta minuts d’un matx marcat per les expulsions, ja que els dos equips van acabar amb nou. Tot i el domini local el Castellar es va avançar en la primera ocasió que va tenir amb un gol de Jairo. El Llagostera B va reaccionar ràpid fent l’empat tres minuts després en un contraatac culminat per Tarrenchs, però es va quedar amb deu per una agressió de Juan Sotto. En la represa el Llagostera B va sortir a capgirar el marcador. A més, les forces es van igualar després que Òscar veiés la vermella en un penal sobre Enzo, que ell mateix va convertir en el 2-1 marcant en el rebot després d’errar des dels onze metres. Amb deu contra deu (i nou contra nou al final) el Llagostera B controlar bé el joc directe del Castellar.