Territorial

Primer triomf de prestigi

1a catalana. El Banyoles aconsegueix la seva primera victòria en el retorn a la categoria superant la Muntanyesa amb un gol a les acaballes

banyoles 1 muntanyesa 0

BANYOLES:Grabalosa, Ian Vila (Pol, 46’), Gallardo, Barceló, Lanzas (Bena, 46’), Andreu (Khun, 82’), Toni Güell, Sala, Gispert (Viadé, 69’), Ignasi Massó i Adrià Casanova.MUNTANYESA:Cócera, Joshua, Santos, Cazorla, Dowi, Jaime, Bea (Gonzalo, 65’), Erik, Àlex Gil (Bauli, 76’), Marc Tudó (Alarcón, 57’) i Pedro.GOLS:1-0 (83’) Viadé.ÀRBITRE:Álvarez Ubric.T.G.:al local Ignasi Massó; i als visitants Cazorla, Erik i Gonzalo.T.V.:al visitant Joshua (35’) per doble amonestació.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Banyoles va resoldre el primer partit a casa després del retorn a primera catalana de la millor manera possible: guanyant per la mínima (1-0) la Muntanyesa, que fa pocs mesos estava dues categories per sobre dels banyolins. Els d’Adam Fontes van saber treure rendiment a la superioritat numèrica que van tenir des del minut 35 per l’expulsió de Joshua i es van endur el triomf gràcies a un gol de Viadé ja en el tram final.

La intensitat del partit va ser màxima des del primer minut el partit i es va traduir en la matinera expulsió de Joshua, que va condicionar el partit. Amb superioritat numèrica els banyolins van intentar ser més protagonistes i van trepitjar sovint l’àrea rival, mentre que la Muntanyesa, sòlida en defensa, esperava el moment, que va arribar en una clara ocasió que només la fusta va evitar que es convertís en gol. Tot i l’ensurt el Banyoles va mantenir el control del partit fins als instants finals, quan va buscar el gol amb més insistència. El premi va acabar arribant en el minut 83, després que Viadé engaltés una canonada des de la frontal de l’àrea. Amb l’1-0 la muntanyesa va buscar l’empat a la desesperada, però els del Pla de l’Estany van saber resistir.